Cel mai mare bacşiş pe care l-a lăsat Otilia Bilionera. Nu te-ai fi aşteptat la suma asta: „Sunt foarte calculată”

Cel mai mare bacşiş pe care l-a lăsat Otilia Bilionera. Este o cântăreaţă iubită atât de publicul din România, cât şi de cel ineternaţional. Artista a făcut foarte mulţi bani în cariera ei, însă nu s-a putut bucura de ei, pentru că impresarul ei i-a luat tot.

24 iul. 2022, 10:43
Cel mai mare bacşiş pe care l-a lăsat Otilia Bilionera. Nu te-ai fi aşteptat la suma asta: „Sunt foarte calculată”
Cel mai mare bacşiş pe care l-a lăsat Otilia Bilionera

Cel mai mare bacşiş pe care l-a lăsat Otilia Bilionera. Vedeta a fost întrebată la un eveniment monden care a fost cea mai mare notă de plată pe care a plătit-o, iar ea a spus că nu își amintește.

Citeşte şi: Otilia Bilionera s-a despărţit de iubit. Care este motivul separării: „Eu nu am putut sa trec peste asta”

Cel mai mare bacşiş pe care l-a lăsat Otilia Bilionera

Totuși, a recunoscut că lasă bacșiș și chiar unul generos. La un moment dat, i-a lăsat unui bodyguard 100 de euro.

Nu știu. Plătită pe mine nu știu și nici pe ce, nu cheltui prea mulți bani, sincer. Sunt foarte calculată și nu m-am gândit niciodată la asta. Poate că niciodată nu am ținut cont la astfel de lucruri, dar las bacșiș. Cel mai mult am lăsat 100 de euro la un bodyguard odată, asta a fost”, a spus Otilia Bilionera.

@video.clipuri1 #otilia #interviu #videoclipuri1 #2022 #bucuresti #otiliabilionera #fy #foryoupage ♬ original sound – videoclipuri1

Otilia Bilionera a dezvăluit suma pentru care ar poza goală

Otilia a fost invitata în emisiunea lui Măruță, unde a jucat „Spui tot sau îți ia gura foc”, celebrul joculeț prin care au trecut numeroase vedete. Ei bine, solista a dat câteva detalii picante despre suma pe care și-ar dori-o pentru a accepta să pozeze goală.

Otilia Bilionera a fost întrebată de Măruță dacă ar accepta să pozeze goală pentru 1 milion de euro. Răspunsul ei a venit imediat, fără să stea pe gânduri nici măcar o clipă. Tânăra a răspuns afirmativ, însă asta nu e tot. Se pare că pentru sume mai mici, nu s-ar dezbrăca.

De exemplu, spune că ar refuza să pozeze goală pentru doar 5.000 de euro, nici pentru 10.000 sau 20.000. Aceasta a menționat că ar trebui să treacă de 100.000 de euro pentru a accepta o asemenea provocare.