Otilia Bilionera este lefteră. Artista se judecă cu fostul impresar pentru sute de mii de euro: „N-am nimic. Eu stau în chirie”

Otilia Bilionera este lefteră. După ce a ajuns să aibă succes pe plan internațional, iar piesele să fie ascultate și îndrăgite de oameni din toate colțurile lumii, fosta concurentă Survivor România spune că nu s-a ales cu nimic.

05 iul. 2022, 13:06
Otilia Bilionera este lefteră. Artista se judecă cu fostul impresar pentru sute de mii de euro: „N-am nimic. Eu stau în chirie”
Otilia Bilionera este lefteră

Otilia Bilionera este lefteră. Artista se judecă de doi ani cu fostul său impresar, pentru a-și recupera sumele de bani pe care aceasta spune că Ionuț Bejinariu i le datorează și care se ridică la zeci de mii de euro.

Citeşte şi: Otilia Bilionera a dezvăluit suma pentru care ar poza goală. Nu te aşteptai la răspunsul ăsta

Otilia Bilionera este lefteră

Conform contractului, vedeta ar fi trebuit să primească 50% din câștigurile obținute din concerte, dar și din drepturile de difuzare ale pieselor. Nu doar că acest lucru nu s-a întâmplat, dar Otilia s-a trezit acum implicată într-un nou proces, unde se luptă pentru a-și păstra numele de artist.

N-am nimic. În buletinul meu, locația, domiciliul meu este încă la Suceava. Eu stau în chirie. Până să mă despart de iubitul meu, am locuit la el”, a explicat Otilia Bilionera, în emisiunea Mirelei Vaida.

Prezentatoarei nu i-a venit să creadă când a auzit cele declarate de invitata sa. Pe lângă faptul că a numit-o mult prea generoasă pe Otilia pentru procentajul pe care i-l oferea fostului impresar, aceasta a mărturisit că știe oameni care primesc mii de dolari de la YouTube.

Am prieteni cu care vorbesc și care sunt acum pe val pe YouTube și care intră în trending în România, nu vorbim despre țări unde se ascultă Bilionera…Sunt oameni care îmi arată venituri lunare de 30.000 de dolari. Stai un pic, n-ai case, apartamente, vile, mașini? Nu cred”, a spus Mirela Vaida.


loading...