Cel mai mare secret din Game of Thrones publicat pe INTERNET

Cum arată personajele din serialul tău preferat în cartea scrisă de autorul George R.R. Martin? Imaginea de pe ecran se potriveşte cu cea din paginile romanului fantasy?

RomaniaTV.net
08 iun. 2016, 07:30

Daenerys Stormborn, Mother of Dragons, Breaker of Chains, este unul dintre ultimii suprevieţuitori ai familiei Targaryen, care a domnit în Westeros. Daenerys a debutat în seria Urzeala Tronurilor ca un adolescent timid, care nu ştia nimic mai mult decât viaţa în exil, dar care devine pe parcurs un lider carismatic şi un eliberator al sclavilor. Zvonuri despre frumuseţea extraordinară a lui Daenerys s-au răspândit în întregul univers imaginat de George R.R. Martin. Potrivit textului, „Mama Dragonilor” are părul blond argintiu şi ochi de culoare violet. Aceasta rămâne cheală după ce păşeşte în rugul funerar al soţului, Khal Drogo. 

Sansa Stark, fiica cea mare a soţilor Stark, seamnănă izbitor cu personajul îmaginat de George R.R. Martin. Potrivit scriitorului, Sansa moşteneşte ochii albaştri ai mamei şi părul roşcat. Are o frumuseţe clasică, e înaltă şi graţioasă, exact ca în serial. 

 

Fiul bastard al lui Roose Bolton, Ramsey, reuşeşte să-l întreacă pe Joffrey la capitolul sadism. În carte este descris ca fiind un om urât, osos, cu pielea pătată, nasul mare şi părul lung închis la culoare. La fel ca majoritatea personajelor din carte, actorul care îl interpretează pe Ramsay nu este aşa de urât ca cel din carte, dar e capabi să transmită acceşi teroare şi brutalitate. 

Arya Stark, copilul mijlociu al cuplului Ned şi Catelyn Stark, este fata cu apucături de băieţel care nu poate fi îmblânzită sau oprită. Opusul surorii sale Sansa, Arya vrea să înveţe să lupte, iar după execuţia tatălui său, îşi pune în practică abilităţile de luptă. În carte, ea este micuţă şi slăbuţă şi, dintre cei cinci fraţi ai săi, seamănă cel mai mult cu Jon. Deşi începe aventura sub numele de Arya „Horseface” (faţă de cal),  pe parcurs este adesea comparată cu Aunt Lyanna.

 

Vezi în galeria foto de pe feminis.ro cum arată în carte mai multe personaje din Urzeala Tronurilor!