Cel mai mare secret Kaufland! De unde provine, de fapt, laptele din sortimentul K-Classic

Lumea iubește magazinele Kaufland, iar produsele din marcă proprie sunt de cele mai multe ori prima opțiune a clienților. Totuși, foarte puțină lume știe de unde provin acestea.

08 apr. 2024, 10:10
Cel mai mare secret Kaufland! De unde provine, de fapt, laptele din sortimentul K-Classic
Cel mai mare secret Kaufland! De unde provine, de fapt, laptele din sortimentul K-Classic. Foarte puțină lume știe

Kaufland este unul dintre cei mai mari retaileri de la noi din țară, fiind adorat de milioane de români care aleg să își facă cumpărăturile de aici. Pe rafturile hypermarket-urilor din țară vom regăsi produse din gama „K-Classic”, mai concret marca proprie a retailerului german.

Citește și: Șoc uriaș pentru doi turiști străini! Cât au plătit pentru burger cu cartofi prăjiți și suc: „Am crezut că este o greșeală”

Pentru produsele din marca proprie, Kaufland a setat prețuri irezistibile, motiv pentru care românii optează pentru ele de fiecare dată. Totuși, foarte puțini dintre consumatori au acordat câteva secunde pentru a citi eticheta produselor K-Classic.

De exemplu, foarte puțină lume știe de unde provin, de fapt, lactatele vândute la Kaufland. Pe site-ul oficial al retailerului, sunt promise clienților produse de calitate superioară sub brandul K-Classic, atât în ceea ce privește lactatele, cât și alte categorii de produse alimentare.

Produsele K-Classic promit să ofere „calitate controlată la un preț accesibil”, conform etichetelor lor. Kaufland oferă o selecție extinsă de produse K-Classic, acoperind o gamă variată de categorii, printre care mezeluri, cereale și lactate, cu peste 1.000 de opțiuni disponibile.

În ceea ce privește proveniența lactatelor comercializate de Kaufland, informațiile furnizate pe etichete indică că acestea sunt fabricate la Albalact, în România. De asemenea, eticheta dezvăluie că sunt utilizate diverse rase de vaci pentru producția de lapte.

Pentru a clarifica orice întrebări sau nelămuriri referitoare la produsele K-Classic de la Kaufland, există posibilitatea de a accesa rapid mai multe informații. Retailerul oferă un serviciu convenabil, prin intermediul căruia poți scana codul de bare al unui produs K-Classic pe site-ul lor oficial pentru a obține detalii suplimentare.

Citește și: Șoc uriaș pentru doi turiști străini! Cât au plătit pentru burger cu cartofi prăjiți și suc: „Am crezut că este o greșeală”