Cel mai mare târg de brazi din Bucureşti se deschide în noua Piaţă Obor

Primarul Neculai Onţanu pregăteşte deschiderea celui mai mare târg de brazi din Bucureşti în noua Piaţă Obor, unde se vor vinde peste 30.000 de exemplare din toate categoriile, româneşti şi din import, în trei zone diferite ale pieţei, începând cu 1 Decembrie.

RomaniaTV.net
23 nov. 2011, 14:43
Cel mai mare târg de brazi din Bucureşti se deschide în noua Piaţă Obor

Pentru cei care sunt în căutarea brazilor de apartament, se va amenaja o zonă de circa 200 mp la intrarea în piaţă, în zona dinspre Primăria Sectorului 2, aceasta fiind completată cu o altă zonă de brazi populari ce va fi situată pe aleea de la intrarea în complexul limitrof străzii Ziduri Moşi.

O primă zonă va fi chiar la intrarea în complexul comercial dinspre strada Chiristigiilor, unde, pe o suprafaţă de peste 2.000 mp, se va organiza o expoziţie de brazi de toate categoriile – de la brazii ornamentali, cu înălţime de 1 m, până la brazii destinaţi spaţiilor ample, cu înălţimea până la 6 m înălţime. În funcţie de densitate, aspect general şi specie, aici vor putea fi cumpăraţi brazii oferiţi de producători şi importatori direcţi la cele mai bune preţuri din oraş.

Târgul de brazi din Piaţa Obor se va desfăşura pe întregul parcurs al lunii decembrie, cumpărătorii având la dispoziţie inclusiv accesul la parcarea subterană, cu intrare din strada Chiristigiilor.