Cel mai mare târg de nunţi, deschis în Bucureşti VIDEO

Cel mai mare târg de nunţi din România organizat în acest weekend în Capitală anunţă deschiderea noului sezon. Peste 300 de furnizori consacraţi în domeniu îşi expun ofertele. Anul acesta, la modă sunt rochiile simple, astfel încât miresele să se simtă comod în cea mai importantă zi din viața lor, informează România TV.

26 feb. 2016, 16:44
Cel mai mare târg de nunţi, deschis în Bucureşti VIDEO

Sute de tinere au păşit emoționate pragul târgului. Găsirea rochiei perfecte nu este o treabă foarte uşoară. Viitoarele mirese ajung să probeze zeci de rochii până o găsesc pe cea căreia să-i spună „da”.

„Este al treilea târg la care particip şi sper să o găsesc pentru că nu mai am timp, în iunie este nunta”, a spus o tânără.

Rochiile simple, cu broderii realizate manual sau cu cristale, sunt cele care se poartă în acest an. Miresele spun că vor să se simtă comode în ziua nunții, de aceea îşi doresc să poarte rochii cât mai vaporoase.

Andreea a venit tocmai din provincie să-și găsească rochia perfectă.

„Sunt din Alba Iulia, am probat şi acolo, am venit şi aici. M-am interesat de târg și sper să o găsesc”, a spus tânăra.

Unele domnișoare au preferat să-i aibă alături pe viitori soți. Alături de tinere au venit însă și mamele, fericite că fetele au acum extrem de multe modele de unde pot alege.

Târgul rămâne deschis încă două zile. Organizatorii îi așteaptă pe viitorii miri și cu discounturi, dar și oferte pentru aranjamentele florale, verighete sau torturi.

Citeşte şi SPECTACULOS: Rochie de mireasă croită numai din flori naturale