Cel mai mic restaurant din lume nu are meniu pentru clienți. Unde se află locația exclusivistă (FOTO)

Cel mai mic restaurant din lume se află în Italia. Nu este un local pentru pitici. Locația este una dintre cele mai exclusiviste din statul peninsular. 

15 iun. 2023, 09:04

O masă la unul dintre cele mai speciale restaurante din lume nu este deloc ieftină. Localul se numește Solo Per Due, tradus din italiană „doar pentru doi”. Așa este, în micuțul restaurant se acceptă doar doi clienți, care pot beneficia de un „meniu complet” din partea gazdelor.

Pe lângă preparate alese, cei care calcă pragul locației au parte de focuri de artificii, lumânări, un clopoțel de argint pentru a chema chelnerul.

De asemenea, oaspeții se pot bucura de o priveliște spectaculoasă și de o grădină superbă.

Cel mai mic restaurant din lume nu are meniu. Totul se face în funcție de preferințele clienților dornici de o experiență exclusivistă

Patronii restaurantului susțin că Solo Per Due este cel mai mic local din lume, nu doar din Italia. Acesta își așteaptă clienții pe tot parcursul anului pentru servirea prânzului și a cinei.

Restaurantul nu are un meniu „stas”. Mâncarea este personalizată în funcție de dorințele clienților.

Sala de mese este localizată într-un conac rural din piatră, din secolul XX, aproape de satul Vacone, la nord de capitala Roma.

Reguli stricte la cel mai mic restaurant din lume. Ce trebuie să știe clienții

Accesul la restaurantul italienesc se face în baza unei rezervări, cu mult timp înainte. Rezervarea este obligatorie. În general, acestea nu pot fi anulate, mai ales dacă se solicită acest lucru pe ultima sută de metri.

Proprietarii locației sunt o echipă de afaceriști locali, care preferă să-și păstreze anonimatul. Ei își pot dezvălui identitatea doar în anumite cazuri, pentru clienți. Proprietarii sunt de părere că locația trebuie să-și păstreze misterul care a făcut-o celebră.