Daria, o româncă de 19 ani, a murit în mod tragic în Italia. „Ai lăsat în urmă inimi sfâșiate”

Daria, o româncă de 19 ani, și-a pierdut viața într-un accident cumplit în Italia. Tânăra se afla la volanul unei mașini Dacia Duster care s-a ciocnit de un Fiat Ducato, în care se aflau două femei.

08 iun. 2023, 21:10
Daria, o româncă de 19 ani, a murit în mod tragic în Italia. „Ai lăsat în urmă inimi sfâșiate”

Daria, o româncă de 19 ani, a murit în mod tragic în Italia. Accidentul cumplit s-a petrecut pe șoseaua Nuova Bazzanese din Ponte Ronca, un oraș din provincia Bologna, din Italia, în dimineața zilei de 7 iunie, în jurul orei 01:30.

Momentan nu se știe exact cum s-a produs accidentul. În orice caz, Dusterul în care se afla Daria a intrat frontal într-o dubă Fiat Ducato, în care se aflau două femei de 45, respectiv 62 de ani. Cele două din urmă au fost rănite și au ajuns la spital, potrivit CorrierediBologna.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de urgență. Cei din urmă au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a produs impactul fatal.

Daria Teodora Rotaru locuia în Valsamoggia din Italia. Cei care au cunoscut-o au avut un adevărat șoc când au aflat că a murit. „Ai lăsat în urmă lacrimi și inimi sfâșiate”, a comentat cineva, pe Facebook.

Româncă de 31 de ani ucisă și aruncată în râu, în Italia. Principalul suspect, fostul angajator care era recidivist

O româncă a fost ucisă în Italia, iar fostul ei soț, de care s-a despărțit cu cinci ani în urmă, nu poate fi considerat suspect, în ciuda amenințărilor pe care acesta i le-ar fi adresat în repetate rânduri și a unui proces în curs de desfășurare. Și asta întrucât bărbatul are un alibi puternic. În ziua crimei, 18 mai 2023, Vasilică Lungu se afla în România.

Rezultatele autopsiei au relevat că Anica a fost lovită în față și la ceafă cu un obiect contondent, un baston sau o bară de fier, dar anatomopatologul nu exclude ca ucigașul să o fi lovit doar cu pumnii.

Anica, mamă a patru copii, a fost văzută ultima dată în Arcade, pe Via Trieste, în fața magazinului Arcade Bike, la câteva zeci de metri de casa lui Franco Battaggia, proprietarul unei pescării și fostul ei angajator. Românca mergea frecvent la acesta acasă unde se ocupa de menaj, potrivit stiridiaspora.ro, care citează presa străină. Battaggia (76 de ani) este, însă, recidivist și un personaj controversat, cu nenumărate apariții în presă. Condamnat la 18 ani pentru uciderea unui nomad care voia să-i ceară bani pentru protecție, Battaggia a fost plasat în arest la domiciliu în 2010, de unde a evadat. A fost prins după nouă luni.