Cel mai mic salariu, 1.800 de lei „în mână”. Vezi cine primeşte aceşti bani începând cu 1 martie

Angajaţii unui cunoscut lanţ de magazine vor primi de la 1 martie salarii mărite. Cel mai mic venit net va fi de 1.485 de lei. La acest salariu se adaugă tichete de masă în valoare medie lunară de 315 lei pentru fiecare angajat. Din acest an, toţi angajaţii primesc tichete de masă şi asigurare de viaţă.

RomaniaTV.net
15 feb. 2018, 08:11
Cel mai mic salariu, 1.800 de lei „în mână”. Vezi cine primeşte aceşti bani începând cu 1 martie

De la 1 martie, salariul minim net plătit de Lidl şi bonurile de masă oferite de companie fiecărui angajat vor depăşi suma de 1.800 de lei net lunar, au spus pentru ECONOMICA.NET oficialii Lidl.

Din 2018, fiecare angajat Lidl ia tichete de masă de 315 lei, în medie, lunar.

Din acest an, toţi angajații retailerului german primesc tichete de masă. Până acum acest beneficiu a fost disponibil doar pentru lucrătorii comerciali şi comisionarii din depozite.

Suma netă a tichetelor de masă acordate salariaţilor Lidl este de 15 lei pentru fiecare zi lucrătoare. Suma este aceeaşi pentru toţi angajaţii Lidl Romania şi ajunge, în medie, la 315 lei pe lună, au spus pentru Economica oficialii companiei.

Compania a anunţat astăzi că de la 1 martie, un vânzător Lidl va câştiga venituri medii lunare garantate de 3.061 de lei brut, în vreme ce un comisionar va realiza venituri medii de 3.301 lei brut lunar.

Venitul brut lunar încasat de vânzători şi comisionari va fi compus din salariul net, tichete de masă şi tichte cadou, au spus reprezentanţii companiei pentru Economica.

Din 2018, toți angajații Lidl au asigurare de viață, pe lângă asigurarea medicală privată de până acum. În continuare, membrii familiei lor pot beneficia de oferte avantajoase la o gamă largă de servicii medicale.

Angajaţii Lidl primesc câte două zile libere atât de Crăciun, cât și de Paște. Angajații sunt remunerați pentru orele suplimentare, iar plata se face pentru fiecare minut lucrat peste program.

Veniturilor în bani și tichete valorice li se adaugă o serie de alte beneficii, printre care asigurare privată de sănătate, zile de concediu ce cresc progresiv, în funcţie de vechimea în cadrul companiei, dar și oportunități de dezvoltarea profesională.