Cel mai murdar om din lume s-a stins din viață. Timp de 60 de ani a refuzat să se spele. Care a fost motivul

Cel mai murdar om din lume s-a stins la vârsta de 94 de ani. Potrivit presei internaționale, timp de 60 de ani a refuzat să se spele.

25 oct. 2022, 22:01
Cel mai murdar om din lume s-a stins din viață. Timp de 60 de ani a refuzat să se spele. Care a fost motivul

Cel mai murdar om din lume s-a stins la vârsta de 94 de ani. Amou Haji a decedat duminică, în satul Dejgah din provincia Fars. Acesta a refuzat să se spele timp de un secol și asta pentru că ar fi considerat că baia îl poate îmbonlăvi. Sătenii au fost cei care l-au obligat pe Amou să își facă baie, însă acesta nu a mers de bunăvoie.

Cel mai murdar om din lume a fost numit de presa internațională un erou

Amou Haji a fost descris de presa internațională drept un pusnic care locuia  fie într-un bordei, fie într-un adăpost din cărămidă, pe care i l-au construit, din milă, localnicii. Mai mult decât atât, aceștia susțin că faptul că de mai mult de jumătate de secol nu s-ar fi spălat ar fi fost rezultatul unor traume pe care acesta le-ar fi acumulat de-a lungul mai multor ani. Presa internațională relatează că acesta avea gusturi morbide în ceea ce privește mâncarea. Mai exact,  Amou prefera carnea putredă a oamenilor.

Partea și mai stranie abia acum vine și asta pentru că Amou Amou Haji obișnuia să fumeze excremente uscate de animale printr-o țeavă ruginită. El considera că țigările normale erau prea slabe pentru el.

Amou Haji bea 5 litri de apă pe zi

Pe lângă toate aceste stranii obiceiuri pe care le avea acesta bea 5 litri de apă pe zi. În anul 2013 a fost realizat un documentar despre viața lui. Documnetarul cu pricina s-a numit „The Strange Life of Amou Haji”. Documentarul cu pricina prezintă viața lui, a omului care timp de 60 de ani a refuzat să se spele să nu se îmbonlăvească.

Citește și: Și salvatorii au nevoie de ajutor. Mădălin Florea (42 de ani) s-a făcut pompier ca să salveze vieți, iar acum, mai mult ca oricând, are nevoie de bunăvoința oamenilor ca să trăiască. A primit un diagnostic crunt

Citește și: Probleme cu circulația la metrou. Sute de persoane blocate în stații