Cel mai nepotrivit cadou oferit de o MAMĂ: Trei pastile de ECSTASY pentru un copil de 13 ani

Ray Mallon, primarul oraşului Middlesbrough, a declarat într-o conferinţă de presă că o localnică i-a oferit fiicei sale de doar 13 ani trei pastile de ecstasy, în momentul în care aceasta a devenit adolescentă. Acest caz, alături de alte nereguli, au intrat în antenţia edilului, în încercarea acestuia de a stopa astfel practici nesănătoase şi ilegale.

14 mart. 2013, 12:33

De asemenea, primarul a dezvăluit faptul că o singură casă din oraş a costat oficialităţile publice peste 600.000 de lire într-un an, primarul fiind disperat de situaţia actuală, potrivit Mirror.

Citeşte şi Strigător la cer. O mamă îi dă copilului ei de doi ani să fumeze cannabis VIDEO

Ray Mallon, poreclit şi RoboCop, este cunoscut pentru toleranţa zero pe care o are asupra actelor criminale, după ce a fost şeful poliţiei locale în anii ’90. Bărbatul în vârstă de 57 de ani a fost ales primarul Middlesbroughului.

Într-o conferinţă de presă el a vorbit despre familiile din nordul oraşului care sunt considerate o problemă serioasă, acesta fiind şi motivul pentru care peste 360 de copii se află în grija statului. Fostul detectiv a povestit presei mai multe cazuri care au intrat în atenţia lui, printre care mama denaturată care a oferit fiicei sale droguri drept cadou şi a familiei care a consumat peste jumătate de milion de lire din banii publici.

Mulţi dintre aceşti copii se află în grija statului din cauza neglijenţei părinţilor sau a creşterii precare a celor mici. Am aflat de o mamă care i-a oferit fiicei de doar 13 ani trei pastile de ecstasy, ştiţi voi, droguri periculoase, pentru ziua ei. O altă familie a costat primăria peste 600.000 de lire, din cauza numeroaselor intervenţii ale Consiliului Local şi al agenţiilor partenere„, a spus primarul indignat.

Declaraţia primarului vine după ce guvernul britanic a pornit un program care să ajute peste 120.000 de gospodării din Marea Britanie, considerate familii cu probleme, să îşi schimbe viaţa până în anul 2015.

Citeşte şi La bine şi la rău: Povestea soţului devotat care ţine vie memoria consoartei bolnave de Alzheimer