Cel mai nou cuplu din România. Au fost surprinşi în timp ce se ţin de mână pe plajă FOTO

Tania Budi, în vârstă de 48 de ani, este într-o formă fizică de invidiat şi reuşeşte în continuare să atragă privirile multor bărbaţi. Vedeta a fost surprinsă alături de un bărbat, pe plajă, apoi au petrecut seara în Loft Mamaia.

RomaniaTV.net
12 iul. 2016, 16:29
Cel mai nou cuplu din România. Au fost surprinşi în timp ce se ţin de mână pe plajă FOTO

Tania Budi nu este adepta căsătoriei şi vrea să îşi trăiască viaţa cum îşi doreşte. Deşi a fost pe punctul de a se căsători la un moment dat, Tania Budi a mărturisit că este dificil în ziua de azi să te implici într-o relaţie serioasă.

„E mai greu să aprofundezi o relaţie, lumea e superficială. Se ajunge greu la profunzime într-o relaţie. Nu am de gând să mă mărit, nu sunt pro căsătorie. Am de gând să fiu fericită în fiecare zi şi atât. Îmi e tare, tare bine aşa. Nimeni nu are idee! Referitor la un copil, nu m-am ghidat niciodată în viaţa după verbul „trebuie”. De ce trebuie să am un copil? Nu, nu trebuie… Îmi trăiesc viaţa aşa cum vreau”, declara Tania Budi, conform Cancan.

Printre cei mai râvniţi bărbaţi pe care Tania Budi i-a avut se numară Cătălin Botezatu, Dan Bitman, Lucian Viziru şi Adrian Cristea.

Deşi ea a fost destul de discretă cu privire la viaţa sa amoroasă, a recunoscut recent că nu mai ştie numărul bărbaţilor pe care i-a avut: „Nu-mi amintesc! Am pierdut numărul iubiţilor. Nu se pot compara, toate relaţiile sunt diferite, unele mai intense, alte mai puţin intense. Şi eu, la rândul meu, am suferit după ei! Şi numărul suferinţelor l-am pierdut! Stau şi mă gândesc şi nici mie nu pot să-mi răspund. Nu ştiu după cine am suferit mai mult sau mai puţin, dar am avut aşa zisele depresii din dragoste”, spunea Tania Budi.