Cel mai nou cuplu din showbizul românesc. Ana Odagiu şi Conrad Mericoffer au apărut ţinându-se de mână la un eveniment monden GALERIE FOTO

Conrad Mericoffer, actor în serialul ”Adela” de la Antena 1 și Ana Odagiu, fosta concurentă a sezonului 17 de la Te cunosc de undeva, au decis să formeze un cuplu şi, la doi ani după divorţul actorului, au avut prima apariţie împreună la un eveniment monden.

10 sept. 2022, 11:57

Ana Odagiu şi Conrad Mericoffer au apărut la un eveniment mondan împreună, ţinându-se de mână, cei doi consfinţind astfel faptul că sunt cel mai nou cuplu format în showbizul românesc.

Ana Odagiu este cunoscută din sezonul 17 de la Te cunosc de undeva, acolo unde aceasta a făcut echipă pe scena transformărilor alături de sora ei mai mică, Monica. Cele două au avut parte de cele mai tari momente pe scena show-ului, iar acum Ada revine în lumina reflectoarelor prin prisma noii sale relaţii.

Dacă tot timpul a preferat să fie discretă în ceea ce privește viața sentimentală, acum Ana Odagiu a hotărât să vorbească pentru Spynews despre bărbatul din viața sa, cel cu care e de puțin timp împreună, dar lângă care se simte foarte bine.

Ea susține că relația e încă la început, au decis să formeze un cuplu de puțin timp, iar aceasta preferă să nu vorbească prea multe despre povestea lor de iubire. Ana Odagiu mărturisește că se știe cu Conrad Mericoffer de mult timp, căci s-au întâlnit pe platourile de filmare și sunt colegi de altfel la Antena 1.

Citeşte şi: Simona Halep, vizită neaşteptată la o clinică de fertilizare, la nici 24 de ore de la divorţul de Toni Iuruc GALERIE FOTO

”Suntem foarte la început, iar fiind foarte la început nu vreau să atrag tot felul de lucruri asupra relației. Sunt foarte la început, ne cunoaștem de mult timp, suntem actori, lucrăm în aceeași breaslă, suntem cu toți la Antena 1, adică aici sub același acoperiș. Nu știu ce o să se întâmple, suntem foarte la început, e foarte firavă și fragedă treaba, așa că aveți răbdare cu noi”, a spus Ana Odagiu.

Conrad Mericoffer, iubitul Anei Odagiu, a fost căsătorit timp de șapte ani cu actrița Victoria Răileanu, cea cu care de altfel are și un băiețel. În anul 2020, aceștia au divorțat în mare secret și au hotărât să meargă în viață pe drumuri diferite.

Cu toate că s-au separat, cei doi au rămas foarte buni prieteni și împreună au mare grijă de creșterea și educația fiului lor. Niciunul dintre cei doi foști soți nu au primit custodie exclusivă după divorț, astfel că băiețelul pe care îl au împreună stă atât cu el, cât și cu ea, perioada fiind împărțită egal, așa că niciunul nu are nimic de obiectat și lucrurile decurg normal și în armonie.

Citeşte şi: Mesaj sfâşietor trimis iubitului de fiica preotului din Maramureş, chiar înainte să se sinucidă: „Sper să mă ierţi că nu am avut puterea să continuu, dar te iubesc enorm!”


Sfântul Andrei
Sfântul Andrei