Simona Halep, vizită neaşteptată la o clinică de fertilizare, la nici 24 de ore de la divorţul de Toni Iuruc GALERIE FOTO

Fostul lider mondial în clasamentul WTA, Simona Halep, a divorţat joi de Toni Iuruc, cu care era căsătorită de mai puţin de un an, mai exact din 15 septembrie 2021, iar programul său a fost unul foarte încărcat, după ce a redevenit o femeie "liberă".

10 sept. 2022, 10:31

Simona Halep a plecat vineri dimineaţă de la casa sa din cartierul Primăverii şi a făcut mai multe opriri, dintre care una absolut surprinzătoare, mai ales având în vedere proaspătul divorţ, la o clinică de fertilizare.

Potrivit informaţiilor publicate de Cancan, Simona a ajuns în jurul prânzului la clinica de fertilizare, unde a petrecut aproximativ o oră, înainte să plece, foarte zâmbitoare, spre alte destinaţii.

De fapt, dubla câştigătoare de turneu de Mare Slam a fost foarte senină pe parcursul ultimelor zile, după anunţul divorţului său şi chiar şi după semnarea actelor, astfel că a dat naştere zvonurilor că ar avea deja o altă relaţie.

Cele mai multe dintre zvonuri susţin că Simona Halep ar avea o relaţie cu antrenorul Patrik Muratoglu, cu care a început colaborarea în aprilie.

Conform ultimelor informaţii apărute în presă, Simona ar fi gata să facă următorul pas şi să se mute mai aproape de Muratoglu, în sudul Franţei, unde ar fi fost văzută căutând o casă pe care să o achiziţioneze.

Citeşte şi: Răzvan Fodor a ajuns la culmea disperării: „Viaţa noastră s-a dus, s-a terminat”

Potrivit Prosport, Simona ar fi însoţită la vizionări de mama sa, dar şi de un notar public, şoţia unui verişor al lui Toni Iuruc.

Sportiva a căutat inițial să cumpere o vilă mai aproape de Biot (localitate în departamentul Alpes-Maritimes din sud-estul Franței), unde se găsește Academia de Tenis Mouratoglou (ATM), dar s-a reorientat către Sophia Antipolis (mai aproape de Nisa).

Aceleași surse susțin că mutarea Simonei ar avea legătură nu doar cu Mouratoglou cu care are o relație ce pare mai mult decât apropiată, ci și cu varianta pe care i-a propus-o de mai mult timp Ion Țiriac: rezidență în Monte Carlo cu condiția sa demonstreze că locuiește 180 de zile pe an în Principatul Monaco, asta pentru a avea taxe zero pe venit.

Pe de altă parte, după ce s-ar muta în Monaco, Simona Halep nu exclude nici posibilitatea ca ea să solicite și cetățenia franceză. Sursele noastre arată că investiția imobiliară pe care Simona Halep are de gând să o facă este și una care ar ajuta-o pe termen lung în ce privește colaborarea cu academia lui Mouratoglou.

Proprietățile vizate de Halep se află chiar între Monte Carlo și Biot, în zona Vilfranche sur Mer-Eze-Cap d’Ail. De aici s-ar face doar un sfert de oră cu mașina până la academie.

Citeşte şi: Simona Halep îşi caută casă într-un paradis fiscal, lângă bărbatul care se presupune că ar fi fost motivul divorţului de Toni Iuruc