Cel mai nou cuplu monden din România. Dan Chisu şi Alina Chivulescu sunt împreună

Dan Chisu şi Alina Chivulescu formează cel mai nou cuplu monden din România. Cei doi au ieşit împreună la film, se afişeaza peste tot împreună, iar relaţia lor pare să fie mai mult decât serioasă.

RomaniaTV.net
23 dec. 2015, 09:59
Cel mai nou cuplu monden din România. Dan Chisu şi Alina Chivulescu sunt împreună

Alina Chivulescu si Dan Chisu se cunosc de ani buni, cei doi fiind legati si prin diferite activitati legate de lumea filmului. In afara unei relatii strict colegiale, nu parea sa se intrevada vreo posibilitate de extindere a relatiei profesionale intr-una de dragoste intre „don Juan-ul Dan” si „versata” Bela din primul sitcom de succes din Romania („La Bloc”).

Cei doi s-au revazut la ultimul film regizat de Chisu, iar de atunci sunt de nedespartit. Potrivit wowbiz.ro, în ultima luna, cei doi au fost surprinşi împreună de nenumărate ori, imaginile certificand faptul ca regizorul si simpatica actrita nu vor fi cu siguranta singuri de Sarbatori.

Zilele trecute, Dan a scos-o pe Alina la un film, la mall, unde „au defilat” imbratisati, certificand inca o data faptul ca relatia lor nu mai are de ce sa fie ascunsa.