Cel mai penibil moment trăit de Monica Tatoiu. I-a căzut proteza dentară în timp ce se certa cu un politician

Cel mai penibil moment trăit de Monica Tatoiu. Vedeta a fost invitată la emisiunea „Povești de Film", cu Mara Bănică, unde a dezvăluit că poartă proteză dentară. De asemenea, a povestit o fază amuzantă, când i-a scăpat din gură dinții, în direct.

19 mart. 2024, 22:45
Cel mai penibil moment trăit de Monica Tatoiu. I-a căzut proteza dentară în timp ce se certa cu un politician
Cel mai penibil moment trăit de Monica Tatoiu

Cel mai penibil moment trăit de Monica Tatoiu. Femeia de afaceri a spus că și-a pierdut dinții și că a fost nevoită să-și pună proteză dentară. Aceasta a povestit cum, în cadrul unei emisiuni televizate, și-a pierdut proteza dentară în timpul unei discuții aprinse pe teme politice.

Cel mai penibil moment trăit de Monica Tatoiu

Monica Tatoiu: „Am proteză totală”

Mara Bănică: „Ați vrut dumneavoastră, ca americanii, să vă faceți dantură perfectă?”

Monica Tatoiu: „Nu dragă, mi-au căzut dinții”

Mara Bănică: „Sunt implanturi sau o scoateți?”

Monica Tatoiu: „O scot, o spăl. De 12 ani. Nu o pun în pahar seara, dorm cu ea. Ideea e că după fiecare masă o curăț. E ca și când ar fi lipită. Mi-a scăpat odată când m-am certat cu unul pe politică, în direct”.

Citește și: Monica Tatoiu mătură cu Cătălin Măruță: „L-am șters din viaţa mea. Sunt anumite lucruri pe care nu le pot ierta”

Cât alcool consumă Monica Tatoiu

Monica Tatoiu a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre obiceiurile sale alimentare și consumul de alcool. „Am ținut dieta metabolică. Fără alcool. Nu vă imaginați că sunt vreo bețivă. O sticlă de șampanie între 12:00 și 17:00 și două-trei pahare de vin roșu până la 00:00. Zilnic. Uită-te la mine, vinul roșu… dar nu vin roșu din ăla demisec cum le place românilor”, a spus Monica Tatoiu.

Moderatoarea emisiunii a continuat dialogul, întrebând-o pe dacă a consumat alcool și în perioada în care a fost operată la genunchi. Aceasta a confirmat că a stat doar câteva zile în spital pentru intervenția chirurgicală.

Toată ziua mă văitam: „Doctor!”. Au vrut să-mi aducă. Ziceau: „Lasă că vă aducem din alea de care poartă femeile din America pe stradă”. Șampania cât are? 11%. Mie îmi plac bulele alea”, a spus Monica Tatoiu.  „11% nu e mult? O bere are 4%”, a spus Mara Bănică. „Nu beau bere. Eu așa sunt de mai mult 20 de ani. Veneau șefii, suedezii, care știi cum sunt și ziceau: „O apă cu lămâie!”. Le spuneam să-mi aducă la ora 12:00 șampania!”, a replicat Monica Tatoiu.