Cel mai PERICULOS hacker român, arestat în Slovenia la şase ani după ce a spart serverele NASA VIDEO

Hackerul Victor Faur, unul dintre cei mai cunoscuţi hackeri români, a fost arestat pe teritoriul Sloveniei, într-un control de rutină al poliţiei locale atunci când bărbatul participa la un turneu de biliard, după ce pe numele lui exista un mandat al Interpol din partea americanilor, potrivit România TV.

03 oct. 2013, 07:51
Cel mai PERICULOS hacker român, arestat în Slovenia la şase ani după ce a spart serverele NASA VIDEO

Celebrul hacker român Victor Faur, condamnat după ce acum 7 ani a spart serverele Agenţiei Spaţiale Americane – NASA şi ale Marinei Statelor Unite a fost arestat în Slovenia. Fotografia lui era în baza de date a Interpolului, pentru că nu a plătit daunele fixate la procesul respectiv.

Citeşte şi Hacker-ul vedetelor a fost trimis în judecată de procurori

Bărbatul a fost acuzat la un un an şi patru luni în închisoare cu suspendare pentru fapta comisă, iar în  momentul în care a fost arestat tânărul din Timişoara se afla în vacanţă în Slovenia. Potrivit autorităţilor slovene, pe numele lui era emis un mandat de arestare încă din anul 2007 deoarece are de achitat pagube de 250.000 de dolari mai multor instituţii americane. Cu toate acestea, bărbatul spune că îi sunt încălcate drepturile şi că este strigător la cer să fie condamnat de doua ori pentru aceeaşi faptă.

Citeşte şi Un hacker român i-a lăsat cu gura căscată pe agenţii FBI