Cel mai PERVERS GINECOLOG prezbiterian: Vezi ce le făcea PACIENTELOR venite la control

Un medic ginecolog din New York a fost acuzat de două paciente că le-a agresat sexual, în timpul unui control, făcându-le sex oral. Indentitatea femeilor nu este cunoscută, dar doctorul şi-a pierdut licenţa de practică şi urmează să fie judecat.

05 iun. 2013, 15:38

Robert Hadden, fost doctor ginecolog al Spitalului Prezbiterian din New York, a fost acuzat de două paciente că a făcut sex oral cu ele atunci când tinerele s-au prezentat pentru un control ginecologic în cursul anului trecut, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Consultaţii „XXX”: Ce le făcea pacientelor sale un medic de familie când ajungeau în cabinetul lui

Femeile identificate drept L.K. şi A.Y. au depus o plângere la poliţie şi aşteptă începerea procesului. Conform declaraţiilor acestora, incidentul a avut loc în cabinetul medicului, ele fiind agresate sexual chiar în timpul unui control. Surse din poliţie au confirmat faptul că a existat o plângere veche de mai multe luni privind acest caz, bărbatul fiind luat în custodia autorităţilor ziua următoare, dar cazul a fost închis.

Citeşte şi Doctor pervers: Un medic de familie s-a filmat cu un ceas „James Bond” când îşi abuza pacientele

La scurt timp după aceea, bărbatul a renunţat la locul lui de muncă. Jurnaliştii americani nu au reuşit să vorbească cu el, deoarece fostul doctor nu a mai răspuns la telefon. Purtătorul de cuvânt al spitalului a adăugat că astfel de acuzaţii sunt luate în serios, dar a refuzat să comenteze incidentul.