Cel mai răsfăţat căţel? Coliere de 25.000 de lire şi pat făcut la comandă, de 5.000 de lire FOTO

De la un pat făcut la comandă în valoare de 5.000 de lire sterline, la un colier cu diamante roz și albe, în valoare de  25.000 de lire sterline, nimic nu este prea scump sau prea extravagant pentru cel mai răsfăţat câine din Marea Britanie, Lola, un Yorkshire Terrier de opt ani.

RomaniaTV.net
28 sept. 2012, 16:34

Și proprietara, Louise Harris, în vârstă de 33 de ani, nu s-a lăsat mai prejos, cu haine şi bijuterii care se asortează cu garderoba iubitei ei căţelulşe Lola.

Colierele spectaculoase sunt realizate din platină și diamante roz și albe, care au fost montate în litere pentru a scrie DIVA și sunt un cadou de la un admirator bogat pentru a sărbători lansarea ghidulului scris de Louise despre cum să răsfeţi animalele de companie, potrivit DailyMail.

Louise, care locuiește în Essex și este proprietara unui butic pentru animale de companie numit Diva Dogs, a declarat: „Coliere sunt atât de frumoase. Am fost uimită când le-am primit. Cred că 25.000 de lire sunt destul mulţi bani pentru un colier canin, dar Lola este foarte specială. Ea este, cu siguranță, demnă să poate o astfel de bijuterie – ea este regina Diva Dogs”.

„Dar eu nu cred că le vom purta pentru a merge la plimbări – de acum încolo, le vom purta numai la ocazii speciale”, a mai precizat Louise.

În trecut, Louise a răsfăţat-o pe Lola, un Yorkshire Terrier de opt ani, cu cadouri în valoare totală de 100.000 de lire sterline, care includ diademe, haine și un pat de 5.000 de lire, făcut la comandă.