Cel mai SCUMP apartament scos la vânzare în România. Cum arată şi cât costă GALERIE FOTO

Dacă în luna august a anului trecut cel mai scump apartament din București scos la vânzare costa 2 milioane de euro, acum locul lui a fost luat de un altul. Iar prețul este mult mai mare.

RomaniaTV.net
19 ian. 2012, 05:48

Un penthouse cu 12 camere dintr-un imobil din zona Satului Francez și Parcul Herăstrău este scos la vânzare la prețul de 3,5 milioane de euro de către agenția Regatta și pe portalul www.imobiliare.ro.

Apartamentul este unul de tip duplex, se află într-un imobil construit în 2005, are o suprafață utilă de 562 mp, o bucătărie, șase băi, două balcoane, jacuzzi, saună, trei garaje și se regăsește în oferta agenției Regatta.

“Această proprietate se află la vânzare de patru luni şi se vinde cu toată mobila şi cu dotările existente. Acum aceste tipuri de proprietăţi se vând mai greu, chiar şi după un an, faţă de perioada dinainte de criză, când astfel de locuinţe se vindeau mai repede, în două-trei luni”, a declarat pentru RTV.NET, Robert Teodorescu, reprezentantul companiei Regatta. În plus, acesta a mai spus că preţul de 3,5 milioane de euro este dat tocmai de  finisajele și dotărilor pe care le are și că trebuie să se plieze perfect pe preferințele clientului.

În luna august a anului trecut, portalul imobiliare.ro a realizat un top al celor mai scumpe penthouse-uri scoase la vânzare. Pe primul se afla un apartament cu patru dormitoare, patru băi şi două terase cu vedere la parcul Herăstrău la prețul de două milioane de euro.