Cel mai sexy bărbat din lume îi face o declaraţie de dragoste lui George Clooney

Considerat de mulţi, dar mai ales de multe, cel mai sexy bărbat din lume la ora actuală, Channing Tatum a făcut recent o declaraţie care a făcut vâlvă la Hollywood.

RomaniaTV.net
27 mart. 2013, 13:30

Cu toate bârfele şi speculaţiile din presă, nu multe vedete ar avea curajul să admită că au o pasiune pentru o persoană de acelaşi sex. Actorul Channing Tatum a dezvăluit, însă, recent că îl admiră pe George Clooney atât de mult încât… ar face sex cu el.

Întrebat cine este, după părerea lui, cel mai sexy bărbat din lume, Channing Tatum a oferit un răspuns mai complet decât s-ar fi aşteptat cineva.

Am petrecut ceva timp cu George Clooney şi este cel mai interesant om de pe planetă. Poate să facă absolut orice. Cred că ceea ce spun este că şi eu aş face sex cu el„, a replicat Tatum, care vara trecută şi-a petrecut vacanţa de vară în Italia, chiar în vila lui Clooney de lângă lacul Como.

Cele două staruri de la Hollywood au ajuns să-şi petreacă vacanţa împreună după ce soţia lui Channing, actriţa Jenna Dewan, s-a împrietenit cu iubita lui Clooney, Stacy Keibler.