„Cel mai slab portar din lume” a plecat din România, pentru a lupta pe front

Rezervist în armata israeliană, Idan Baruch, portarul lui CS Buftea, a fost chemat de urgenţă în ţara natală. Goalkeeper-ul a devenit celebru în primăvara acestui an, când apăra la Concordia Chiajna, el comiţând trei erori grave într-un singur meci, fapt ce i-a făcut pe mulţi jurnalişti să-l considere "cel mai slab portar din lume".

RomaniaTV.net
05 dec. 2012, 13:16
„Cel mai slab portar din lume” a plecat din România, pentru a lupta pe front

Fotbalul i se subordonează războiului, iar conflictul dintre Israel şi Siria afectează în mod direct una dintre formaţiile româneşti din Liga a II-a, CS Buftea. Unul dintre portarii formaţiei ilfovene a fost nevoit să-şi rezilieze contractul, pentru a merge sub arme.

Idan Baruch are 22 de ani şi este rezervist în armata israeliană, iar site-ul ilfovsport.ro scrie că el a fost reactivat de urgenţă ca urmare a conflictului dintre Israel şi Siria şi a primit înştiinţare să se prezinte imediat în ţara natală. Se pare că Baruch a părăsit încă de vineri România împreună cu familia sa, întâmpinând destule dificultăţi în a găsi bilete de avion într-un timp atât de scurt.

Idan Baruch a apărat şi în Liga I, la Concordia Chiajna, devenind celebru prin trei greşeli monumentale făcute într-un singur meci, cu FC Vaslui, fapt ce i-a determinat pe unii jurnalişti din străinătate să îl numească „cel mai slab portar din lume”.