Cel mai TALENTAT poliţist. Uite cât de frumos cântă la pian VIDEO

Un ofiţer de poliţie din Praga a fost filmat în timp ce cânta la pian, în mijlocul unei străzi. Atât colegii, cât şi simplii trecători îl ascultă adesea pe talentatul poliţst care cântă foarte frumos. Videoclipul bărbatului se bucură de succes şi pe Internet.

16 dec. 2013, 08:10
Cel mai TALENTAT poliţist. Uite cât de frumos cântă la pian VIDEO

Într-un videoclip de 30 de secunde, pe care l-a intitulat „Aceasta este Praga, iubito”, un poliţist rutier ceh apare cântând la pian, pe stradă, o melodie de muzică clasică, în văzul şi spre surprinderea tuturor, inclusiv a colegilor de breaslă.

Poliţistul dă asemenea spectacole ori de câte ori are ocazia, îmbrăcat în uniformă, în timpul serviciului, la câte un pian din cele aflate în diferite locuri, pe stăzile oraşului, scrie Daily Mail. O altă melodie de succes, „River Flows In You”, a compozitorului sud-coreean Yiruma, este interpretată de tânărul de la Rutieră fără greşeală, fiind altă melodie preferată a lui.

Agentul, al cărui nume nu a fost divulgat, a intrat în rândul Poliţiei Rutiere acum şase săptămâni. De cum şi-a afişat în public nebănuitul său talent de cântăreţ, şi imaginea Poliţiei Rutiere s-a îmbunătăţit, mai dezvăluie tabloidul britanic.

Deşi înregistrarea lui postată pe You Tube se bucură de un succes incredibil pe internet, având deja 800.000 de vizualizări, iar şefii şi colegii săi îl admiră, poliţistul a fost atenţionat de către şeful său că astfel de activităţi nu sunt permise în timpul programului de lucru.