Cel mai TARE job din lume: 93.000 de dolari ca să te DISTREZI timp de 6 luni, în Australia FOTO

Majoritatea oamenilor trebuie să economisească până să ajungă să călătorească și să se distreze. Dar pentru un tânăr norocos California, lucrurile stau exact invers - el este plătit să facă toate astea. Andrew Smith a fost numit "Şeful distracţiei" în statul New South Wales, Australia. El are acest loc de muncă timp de șase luni, timp în care va câștiga 93.000 dolari. Și tot ce trebuie să facă în schimbul banilor este să călătorească în Asutralia și să facă lucruri interesante în fiecare zi.

RomaniaTV.net
09 apr. 2014, 18:54

Smith a pus mâna pe un loc de muncă de vis după ce a câştigat un concurs, parte a unui eveniment de promovare a regiunii New South Wales ca destinație de călătorie ideală pentru tineri, potrivit OddityCenter. Provocarea este de a arăta turiştilor cât de interesant este statul australian, în nu mai puțin de 802 de mii de momente de distracție în șase luni. Una pentru fiecare kilometru pătrat al statului. Deci, într-o zi obișnuită, Smith poate fi găsit sărind cu paraşuta, la petreceri cu skateboarderi celebri, escalandând munţi și alte astfel de lucruri.

„Experimentul Funster” a început la mijlocul lunii decembrie a anului trecut, iar Smith a bifat jumătate din numărul necesar de momente distractive până acum. Asta înseamnă 480.000 de momente, inclusiv 187 de high-five-uri pe Sydney Harbor, testarea unui tobogan 91 de metri şi o petrecere cu 18.000 de „Elvişi”, la un festival dedicat cântăreţului.

„Programul meu până la sfârșitul lunii iunie este plin de evenimente și experiențe de călătorie. Am de gând să fac alpinism pe Sydney Harbor Bridge, sa inot cu delfinii din Port Stevens, să particip în premieră mondială la Strictly Ballroom: The Musical, și multe altele”, a povestit Smith, vizibil entuziasmat de programul său încărcat.