Cel mai tare loc de muncă! Ai concediu plătit o lună de zile, vii şi pleci când vrei. Salariile sunt pe măsură

O companie din Anglia a devenit visul oricărui angajat care îşi caută un loc de muncă. Astfel, patronii acestei firme oferă o serie de beneficii inedite, precum o lună de concediu plătită sau program flexibil.

RomaniaTV.net
18 apr. 2019, 05:16

Să ai un job plătit bine și să ai posibilitatea de a-ți lua concediu o lună de zile, oricând dorești, pe banii șefilor, nu e un vis imposibil. De aceste lucruri se bucură angajații unei companii din Marea Britanie, care se pot considera, fără îndoială, cei mai fericiți din lume.

Angajații unei companii din Birmingham, Marea Britanie, sunt plătiți bine, își pot lua concediu timp de o lună de zile, în Thailanda ori India, care este plătit și, mai mult de atât, pot să vină la serviciu când vor.

Mike Bandar, în vârstă de 29 de ani și James Vardy, de 31 de ani, au primit titlul de „Cei mai buni șefi din Marea Britanie”, întrucât se poartă în mod exemplar cu cei nouă angajați ai lor, cărora le oferă concedii plătite în țări exotice, dar și posibilitatea de a lucra de unde și când vor ei, scrie A1.

Potrivit The Mirror, angajații firmei Turn Partners își pot petrece zilele de lucru înotând cu broaște țestoase sau mâncând mâncăruri tradiționale pe o plajă din Mexic. Pot sta la hoteluri de 5 stele în India sau se pot relaxa și practica jetski-ul în Thailanda.

„James și eu am visat întotdeauna să avem o firmă mică, în care angajații să aibă un program flexibil și să se poată bucura de viață. Faptul că echipa noastră este fericită ne ajută să avem o afacere înfloritoare. Deci, din când în când, ne place să le oferim angajaților o vacanță de o lună pentru a scăpa de vremea din Anglia”, a explicat Mike Bandar.

Potrivit acestuia, angajații au libertatea de a veni și de a pleca în orice moment își doresc, iar următoarea vacanță este programată în Argentina, Buenos Aires.


loading...