Cel mai terifiant detaliu oferit de criminal. Dincă le-a spus anchetatorilor că le-a luat drept prostituate pe Alexandra şi Luiza

Criminalul din Caracal, Gheorghe Dincă, le-ar fi spus anchetatorilor că le-a considerat pe Alexandra și Luiza ”niște prostituate” și le-a aruncat bani pe bancheta din spate pentru a întreține relații intime cu el. Criminalul ar fi spus că Luiza a refuzat să întrețină relații sexuale cu el și i-a spus că este virgină. Dincă a mărturisit zilele trecute că le-a violat pe Luiza și Alexandra, iar ulterior le-a ucis și a scăpat de corpuri.

04 aug. 2019, 08:26
Cel mai terifiant detaliu oferit de criminal. Dincă le-a spus anchetatorilor că le-a luat drept prostituate pe Alexandra şi Luiza

Declarațiile sale sunt contradictorii, spune la un moment dat că nu știa cum le cheamă, dar le pusese o serie de întrebări intime, informează Antena 3.

A spus că nu o cunoștea pe Luiza și că a luat-o la ocazie, apoi când fata a spus că a încercat să scoată bani de la bancomat și nu a reușit a presupus că este o aluzie. I-a aruncat bani, dar fata nu s-a atins de ei și i-a spus că este virgină.

Cu Alexandra ar fi procedat la fel, spunându-le anchetatorilor că i s-a părut ”ușuratică”.

Telefoanele celor două le-a aruncat din mers, pe fete le-a lovit și le-a aruncat telefoanele.