Cele 3 lucruri de care să ţii cont atunci când alegi verighetele

Verigheta nu este o bijuterie oarecare, ci este bijuteria pe care o vei purta o viaţă de acum înainte. Aşadar, ai face bine să o alegi înţelept, pentru a nu avea regrete - Iată 3 lucruri importante de care trebuie să ţii cont atunci când alegi verighetele!

RomaniaTV.net
07 dec. 2015, 10:30
Cele 3 lucruri de care să ţii cont atunci când alegi verighetele

Ţine cont de stilul de viaţă pe care îl aveţi – dacă ai un stil de viaţă foarte activ, alege verighete din aur de 14 K, acesta fiind mai dur. Spre deosebire de aurul de 18 K, cel de 14 nu este atât de sensibil la zgârieturi şi se toceşte mai greu. Mia mult decât atât, este şi mai ieftin.

Citeşte şi  Luna în care te-ai căsătorit determină fericirea în familie. Vezi ce te aşteaptă

Nu face alegerea în funcţie de tendinţele de sezon – vei purta verigheta zeci de ani de acum înainte aşa că îti recomand să alegi un model simplu, de bun gust. Daca alegi un model în tendinţe, rişti să constaţi în câţiva ani că ai o verigheta demodată.

Gândeşte în perspectivă – s-ar putea ca acum să ţi se pară o alegere potrivită verigheta cu pietre de jur împrejur, ce te faci însă dacă, în perioada sarcinii sau la menopauză, acumulezi kilograme în plus? Verigheta ta nu va putea fi modificată! Aşadar, îţi recomand să alegi o verighetă care să fie împodobită cu pietre pe trei sferturi din suprafaţă.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.