Cele 4 zodii care își spun adio în timpul sezonului Săgetător. Vezi care sunt motivele!

Suntem în plin sezon Săgetător și am putea crede că nu este tocmai săptămâna în care ne pierdem interesul și ne încheiem relațiile, considerând că Săgetătorul este unul dintre zodiile care reprezintă prietenia și compasiunea. Cu toate acestea, acest semn zodiacal aduce cu sine și naivitate, comportament competitiv și orgoliu.

29 nov. 2023, 15:33
Cele 4 zodii care își spun adio în timpul sezonului Săgetător. Vezi care sunt motivele!

Sezonul Soarelui în Săgetător nu este singurul tranzit care luptă pentru atenție, deoarece săptămâna aceasta ne aduce o mulțime de creatori de probleme care vor sprijini calitățile mai mici ale Soarelui Săgetător.

Patru zodii vor fi tentate să pună capăt relatiilor romantice. Așadar, dacă nu ești sigur de persoana cu care „se presupune” că ești într-o relație strânsă, atunci s-ar putea să fii una dintre aceste patru zodii și s-ar putea să o închei… pe bune.

1. Taur
(20 aprilie – 20 mai)

Aceasta este o săptămână pe care ai așteptat-o cu nerăbdare din mai multe motive. Ceea ce s-ar putea să nu te aștepti, totuși, este că, la începutul sezonului Săgetător, tu și partenerul tău s-ar putea să scoateti lucrurile din zona „hai să vorbim asta” și în zona „este timpul să ne despărțim”. Ești mult mai solid în această alegere decât este partenerul tău, dar așa te simți și nu ești sigur că poți „dai” mult mai mult pe această temă.

Horoscop decembrie 2023: zodiile care scapă de problemele din trecut și sunt protejate de Dumnezeu la final de an

Simți atracția Soarelui Săgetător și te face să simți că „libertatea” și „a fi singur” nu numai că te ademenește, ci și că există o promisiune de calm la capătul acestui drum stâncos. Ceea ce a creat acest drum stâncos este că tu și partenerul tău pur și simplu nu puteti fi de acord cu nimic și, deși înainte aveai totul în comun, acum tot ce poți vedea este că pur și simplu nu țin pasul. Simți că îți datorează mai mult și vei folosi acest timp pentru a găsi o cale de a ieși din ea.

2. Gemeni
(21 mai – 20 iunie)

Chiar nu ai vrut să se reducă la asta, dar dacă tu ești împotriva lor, atunci câștigătorul acestei chestii esti clar: tu. Nu poți continua să-ți sacrifici sănătatea bună în această stare de tristețe și disperare. Este exact ceea ce simți că ți-a adus presupusa ta relație romantică… și nu ești doar tu; simți că ți-ai face partenerul la fel de mizerabil ca și ei pe tine. Este acum sau niciodată și, deși asta va lua o decizie grea din partea ta, una pe care nu ești confortabil să o iei, nu contează: roțile sunt în mișcare.

Zodiac chinezesc decembrie 2023. Anca Dimancea: „Apa Yin creează probleme care să erupă, dar trei zodii sunt lovite de Zen”

La începutul sezonului Săgetător, tu și partenerul tău nici măcar nu veți avea „acea ultimă discuție”, deoarece ați avut acea conversație până la nebunie și amândoi sunteți pe deplin conștienți de ceea ce trebuie să se întâmple. Trebuie să te despărți și se pare că o să cadă asupra ta, Gemeni, să faci prima mișcare. Săptămâna aceasta îți aduce nervozitate și stres, dar este pe genul unui ceainic care ajunge la fierbere.

3. Leu
(23 iulie – 22 august)

Ceea ce crezi că este ceva pe care îl ai sub control se simte în principal astfel, deoarece te îndrepți către Soarele Săgetător, ceea ce te încurajează să gândești pozitiv și să acționezi în consecință. Din păcate, acea viziune a fericirii este una care, pe măsură ce săptămâna avansează, pare a fi ceva care este rezervat doar pentru viitor. Viitorul, așa cum îl vezi în prima săptămână a sezonului Săgetător, arată că fericirea există doar atunci când nu esti cu persoana cu care esti acum.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.