Cele două românce, mamă şi fiică, ucise de un criminal în serie, înmormântate în Cipru

Publicat: Joi, 13 Iunie 2019 11:28 // Actualizat: Joi, 13 Iunie 2019 11:28 // Sursa: romaniatv.net

Cele două românce, mamă şi fiică, vor fi înmorântate la trei ani după ce au fost ucise de un criminal în serie în Cipru. O valiză conţinând cadavrul Liviei a fost scoasă de pe fundul unui lac cu apă toxică, de lângă o mină dezafectată, la 28 aprilie. Corpul neînsufleţit al fetiţei a fost recuperat abia după o săptămână.

Livia Florentina Bunea şi fetiţa ei, Elena Natalia, au dispărut în septembrie 2016. Cadavrele lor au fost descoperite abia anul acesta. Au fost ucise de un fost ofiţer în armată, în vârstă de 35 de ani, Nikos Metaxas, alias Orestis. Bărbatul le-a mărturisit anchetatorilor că a ucis şapte femei şi fetiţe şi că le-a aruncat cadavrele în diverse locuri, în special în apele unui lac artificial Kokkini Limni (Lacul Roşu) de lângă mina Mitsero. Românca şi fiica ei fuseseră primele victime. 

O valiză conţinând cadavrul Liviei a fost scoasă de pe fundul lacului cu apă toxică, de lângă mina dezafectată, la 28 aprilie. Corpul neînsufleţit al fetiţei a fost recuperat abia după o săptămână. 

Livia era plecată din România de un deceniu, pentru a se stabili în Cipru împreună cu soţul ei, român. Fetiţa a fost născută în Cipru, iar la scurt timp cei doi s-au despărţit. În ultima perioadă, Livia Florentina locuia singură în Cipru, cu fetiţa ei, şi cele două veneau destul de rar la Buzău, la mama ei.    Mama fetei, văduvă de mulţi ani, a încercat din răsputeri să dea de fiica ei, după dispariţia din septembrie 2016, a făcut plângeri la Poliţia Buzău, Ambasadă, la poliţia din Cipru, însă nimeni nu a avut un răspuns pentru ea, potrivit Adevărul.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7834
RON
21 Feb
noapte 3 °
zi 9 °
Ultimele joburi adaugate
24 H