Cele mai ascunse frici ale nativilor fiecărei zodii si cum ii transforma

Astrologii sustin ca fiecare nativ al zodiacului are cate o frica ascunsa, despre care prefera sa nu vorbeasca aproape niciodata. Insa, nu este vorba despre fobii clasice, ci mai degraba despre temeri cu privire la ce anume ar putea sa le faca intentionat sau neintentionat cei din jurul lor. 
Romania TV
03 dec. 2014, 10:28
Cele mai ascunse frici ale nativilor fiecărei zodii si cum ii transforma

Fiecare nativ al zodiacului sufera de cate una dintre astfel de temeri, in mod tacit. Mai mult decat atat, astrologii sustin ca fiecare nativ al zodiacului neaga ca ar suferi de vreunul dintre aceste lucruri, atunci cand este intrebat.

Asadar, iata de ce anume se teme cumplit, in functie de zodie! Cele mai ascunse frici ale nativilor:
BERBEC – nativii acestei zodii se tem cel mai mult sa nu cumva sa le fie descoperite secretele pe care le considera rusinoase, din copilarie. In general, Berbecii au trait situatii care i-au afectat destul de mult la nivel de incredere in propria persoana, ceea ce a dus la o dezvoltare destul de agresiva a lor.
TAUR – Taurii se tem cel mai mult ca nu cumva sa fie pe locul doi in viata persoanelor pe care le iubesc. Asa ca de-a lungul timpului au dezvoltat o atitudine posesiva in ceea ce priveste raportul cu acele persoane.
GEMENI – Gemenii se tem cel mai mult de tradare. Asa ca sunt rezervati in privinta fiecarei persoane din jurul lor, chiar daca le este cat se poate de apropiata. Cauta mereu adevaruri ascunse si sunt mereu in garda in legatura cu oricine.
RAC – Racii se tem in secret de propria persoana! Acest lucru este cauzat de faptul ca nativii acestei zodii stiu ca au o natura autodistructiva care ar putea sa le afecteze crunt intreaga viata.
LEU – Leii, la fel ca si Gemenii, se tem cel mai mult de tradare. Insa, in cazul Leilor, este vorba doar despre tradare in dragoste, asteptandu-se de la celelalte persoane din jurul lor sa-i insele intr-un fel sau altul de-a lungul timpului.
FECIOARA – Fecioarele se tem cel mai mult de esecuri pe plan profesional. Acest lucru este cauzat de faptul ca in copilarie majoritatea nativilor acestei zodii nu au fost laudati sau rasplatiti pentru rezultatele pe care le-au avut.

Continuarea pe Lyla.ro

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!