Cele mai aşteptate jocuri din 2013

Ce ne pregateste oare anul 2013 in materie de jocuri? Desi lista completa a titlurilor care sunt programate sa apara in cadrul urmatorului an este deja foarte stufoasa, le-am inclus pe aceasta lista pe cele mai interesante zece. Acestea au fost alese indiferent de platforma pe care apar, iar pe cateva probabil le-ati intalnit si pe lista celor mai asteptate jocuri video din 2012.

RomaniaTV.net
27 dec. 2012, 18:29
Cele mai aşteptate jocuri din 2013

10. Rayman Legends

Ubisoft a reusit cu succes in 2011 sa il aduca pe Rayman inapoi in lumina reflectoarelor prin intermediul lui Rayman Origins. Ei bine, pasul firesc pentru publisherul francez era sa lanseze o continuare a acestuia, care s-a materializat sub forma lui Rayman: Legends. Jocul a fost anuntat in exclusivitate pentru noua consola Wii U de la Nintendo, gameplay-ul fiind strans legat de noul GamePad cu touchscreen. Titlul de fata a reusit sa isi asigure un loc in topul celor mai asteptate jocuri de anul viitor gratie unei directii artistice de invidiat, gameplay-ului inovativ si promisiunea unui titlu care sa ne faca sa ne cumparam un Wii U. Daca reuseste Rayman: Legends sa aduca toate acestea intr-un pachet atractiv vom afla in luna februarie, scrie Playtech.ro.

9. Metro: Last Light

Compania THQ nu o duce deloc bine. Dupa incercarea disperata de a se intoarce pe linia de plutire in ultimii doi ani, aceasta a intrat saptamana trecuta in insolventa. Acest lucru lasa jocurile pe care le are in dezvoltarea acum intr-o situatie foarte ciudata, insa THQ ne asigura ca titlurile importante anuntate deja vor fi lansate la timp. In aceasta situatie se afla si  Metro: Last Light, probabil unul dintre cele mai interesante jocuri ale lui 2013. Acesta continua povestea din Metro 2033 din perspectiva lui Artyom si dezvolta universul din tunelurile metroului din Moscova. Studioul 4A Games a amanat acest joc de mai multe ori, intrucat au dorit sa aduca cel mai finisat produs posibil, iar acum nu ramane decat sa asteptam cuminti luna martie.

Citeşte articolul complet despre cele mai aşteptate jocuri ale anului 2013 pe Playtech.ro.