Cele mai bizare practici de frumuseţe din lume

Se spune că frumusețea se află în ochii privitorului. Dar știi că sunt multe femei care îndură multă durere doar pentru a fi frumoase? Este vorba despre practicile destul de dureroase, la care sunt , în general, supuse doamnele când vine vorba de frumusețe.

RomaniaTV.net
08 sept. 2016, 09:02
Cele mai bizare practici de frumuseţe din lume

Uneori, machiajul nu este singurul care ajută o femeie să fie mai frumoasă decât este. Acum mulți ani, dar și în prezent în unele locuri din lume, când nu existau produsele cosmetice, pentru a-și păstra frumusețea și feminitatea, doamnele erau supuse la practici foarte dureroase.

Cele mai ciudate practici de frumusețe la care femeile erau supuse pentru a arăta mereu frumoase:

Yaeba sau colți

Perceput ca un semn al tinereții în Japonia, de curând a devenit o tendință în rândul adolescentelor care suferă de plafonări dentare. Această practică se referă la dinții umani, în special la caninii superiori, care au aspectul asemănător cu cel al „vampirilor”. Nu este altceva decât un dinte dublu sau cu mai multe straturi, care crează aspectul de colți. A fost o practică comună în Japonia.

Bobină de alamă în jurul gâtului

Aceasta a fost o practică comună pentru fetele din Thailanda. Fetele aveau pusă în jurul gâtului o bobină de alamă și adăugate în fiecare an mai multe rulouri. Era practicată pentru a crește lungimea gâtului, pentru că în țara respectivă era considerat ca femeile să aibă gâtul lung pentru a fi frumoase și grațioase.

Obezitatea

Bărbații din Mauritania preferă femeile cu mai multe kilograme. Prin urmare, femeile tinere sunt în mod tradiționale obligate să se îngrașe, prin luarea de medicamente pentru a stimula pofta de mâncare, sau sunt hrănite forțat.

Citeşte şi  Ritualuri bizare la Pasărea, mănăstirea vedetelor. Bianca Drăguşanu. „Nu mai trec pe acolo. E horror”

Placă sau disc în buza inferioară

Acest obicei a fost un simbol al frumuseții și maturității sexuale. Femeile din Etiopia au avut puse plăci sau discuri în buza inferioară pentru a le întinde. Acest lucru se practica pentru ca buzele să fie mai mari.

Întinderea urechilor

Oamenii din Maasai, Kenya, cred că punerea de diferite accesorii în urechile femeilor pentru a le întinde, le face să arate mai frumoase. Colți de elefanți, spini și pietre, sunt câteva dintre cele folosite ca piercing/cercel de ureche.

Legarea picioarelor

Legarea picioarelor în formă de lotus este o tradiție practicată în China, care este un semn al statului social al unei femei, dar și al frumuseții. De aceea, fetelor tinere le sunt legate picioarele, ca acestea să nu mai crească.

Operațiile estetice

Produsele cosmetice pentru corectarea aspectului nasului nu sunt suficiente pentru femeile din Iran. Acestea optează pentru intervenții chirurgicale, care le ajută să aibă nasul perfect. În scurt timp, a devenit țara cu cele mai multe operații estetice, fiind urmată de Coreea de Sud și Statele Unite ale Americii.

Vezi ce secrete de frumusețe respectă cu sfințenie coreenele