Cele mai bizare tratamente la spa: De la melci pe faţă, la masajul cu şerpi

Toate femeile adoră să meargă la spa, întrucât acolo devin mai frumoase în timp ce se relaxează. Spa-urile folosesc, însă, câteva tehnici de înfrumuseţare care sunt destul de ciudate şi care nu sunt pe placul tuturor doamnelor.

RomaniaTV.net
17 apr. 2012, 14:44
Cele mai bizare tratamente la spa: De la melci pe faţă, la masajul cu şerpi

Masca anti-îmbătrânire cu melci

În oraşul siberian Krasnoyars, substanţa lăsată de melc în urma lui este fântâna tinereţii. La un spa din oraşul rus, melcii sunt puşi pe faţă şi pe corp şi lăsaţi să se plimbe. Excreţiile lor sunt pline de acid glycolic şi elastină, care reduc ridurile, cicatricile şi toate semnele îmbătrânirii.

Masca pentru faţă cu excremente de pasăre

Un spa din New York oferă tratamentul facial Geisha, care pentru 50 de dolari îţi înfrumuseţează tenul cu excremente de privighetoare. Se pare că acestea conţin o enzimă bună împotriva acneei.

Baia de peşti

În China, centrele de înfrumuseţare folosesc peştii nu doar pentru picioare, ci pentru întregul corp. La Dr. Fish, un spa din Chongqing, oamenii intră în căzi pline de peşti. Aceştia exfoliază corpurile clienţilor, lăsând în urma lor o piele „strălucitoare”.

Masajul cu şerpi

Nu mulţi ar putea trece prin aşa ceva. Oamenii din Israel plătesc 90 de dolari pentru un masaj făcut de… şerpi. Trei tipuri de şerpi, care nu sunt veninoşi, sunt lăsaţi pe faţa şi pe spatele clientului. Alunecarea lor şi mişcările muşchilor lor relaxează muşchii umani şi încheieturile.

Injecţiile cu celule stem de oaie

O clinică din Elveţia foloseşte un tratament de întinerire inedit, încă din 1931: injecţiile cu celule stem de oaie neagră. „Sunt luate din diverse organe, de la ficat, la glande, la oase. Au fost 11 injecţii şi mă gândeam că este minunat”, a spus cântăreaţa Debbie Harry, cunoscută sub numele de Blondie.

Tratamentul cu lipitori

Dintre aceste proceduri ciudate, tratamentul cu lipitori este, poate, cel mai cunoscut. Antica procedură este la mare modă în spa-urile din Rusia. Pentru 1.000 de dolari (şi câteva lipitori pe faţă) poţi să îţi îmbunătăţeşti circulaţia sângelui şi să te foloseşti de caracteristicile anti-inflamatoare ale salivei de lipitoare.