Cele mai bune alimente bogate în calciu

Calciul este esenţial pentru organismul nostru, un nutrient important pentru oase. Există multe alimente bogate în calciu, iar noi îţi vom spune câteva dintre ele. Alimentele bogate în calciu ajută la sănătatea noastră, la întărirea dinţilor, a oaselor, a muşchilor şi la bună funcţionare a sistemului nervos.

RomaniaTV.net
28 ian. 2016, 11:08
Cele mai bune alimente bogate în calciu

Iaurtul – este optiunea cea mai simpla si ideala la care multi oameni apeleaza pentru doza de calciu. Este indicat sa alegem iaurturile fara grasimi, naturale, acestea avand si o cantitate mai mare de calciu. Iaurtul este usor de digerat, iar pentru cei care nu vor sa consume lapte, un iaurt pe zi va aduce un plus sanatatii.

Citeşte şi  Descoperă 7 motive pentru care trebuie să bei zilnic ceai de păpădie

Fasolea – este un aliment folosit in multe feluri de mancare si este apreciata de catre multe persoane. Contine fibre, proteine, calciu, si nu costa mult. Fasolea este saraca in grasimi si plina de nutrienti esentiali organismului nostru.

Citeşte şi   Ce se întâmplă dacă mănânci zilnic măsline

Migdalele – sunt alimente bogate in calciu, iar pe langa asta, mai contin si vitamina E. Migdalele sunt esentiale pentru par si unghii. De obicei sunt o alternativa pentru gustarea intre mese ori se pot consuma la micul dejun, cu cereale.

Citeste articolul complet pe diete-sanatoase.ro