Cele mai bune alimente pentru autodiversificarea bebeluşului

Daca esti una dintre mamicile care considera ca autodiversificarea are multe beneficii si ca este cea mai buna metoda pentru bebelusul sau, atunci iata care sunt cele mai bune alimente pentru autodiversificare.

RomaniaTV.net
05 oct. 2018, 04:57
Cele mai bune alimente pentru autodiversificarea bebeluşului
Beneficiile autodiversificarii:
  • Este o metoda mai simpla.

Sa pasezi mancarea si sa faci piureuri mereu inseamna mult mai multa munca si timp pierdut pentru pregatirea mancarii. E mai usor sa ajustezi mancarea adultilor. Si cu ocazia aceasta si adultii vor fi mai atenti cu alegerile alimentare!

  • Fara presiune.

Bebelusul stie cand, cat si ce sa manance. Fara a fi presat de lingurite cu „vine avionul” si „deschide gurita”. In plus, s-a demonstrat ca bebelusul autodiversificat nu are probleme de greutate pe viitor, pentru ca a invatat de mic sa manance doar cat ii cere corpul.

  • Bebelusul mananca singur.

In paralel ai timp sa mananci si tu! Si ceilalti membri de familie.

  • Bebelusul invata sa manance sanatos.

Autodiversificarea incurajeaza produsele alimentare simple si sanatoase. Iar acest obicei se poate transforma intr-un stil de viata cu alegeri alimentare mai sanatoase si pe viitor.

  • Bebelusul invata.

Cunoaste. Cerceteaza. Exploreaza. Culori. Gusturi. Texturi. Forme. Marimi. Apoi invata de la voi ce sa faca si cum sa procedeze cu toate acele produse alimentare noi.

  • Bebelusul se simte inclus.

Sta la masa cu voi. Mananca ceea ce mancati voi. Ce fericire pentru el ca este inclus, nu-i asa? Citeste continuarea pe superbebe.ro