Cele mai bune joburi şi stagii de pregătire plătite pentru studenţi

Studenţii care vor să se angajazeze în timpul facultăţii trebuie să ştie că angajatorii vânează în această perioadă candidaţi care vorbesc fluent 2 limbi străine şi candidaţi care să aibă ori cunoştinţe bune de SQL şi de .NET, ori cunoştinţe de ANSI-C.

RomaniaTV.net
26 oct. 2011, 07:19
Cele mai bune joburi şi stagii de pregătire plătite pentru studenţi

Internet Corp, unul dintre jucătorii mari pe segmentul de publishing online din România, recrutează în această perioadă în Capitală un redactor pentru publicaţia online 9AM.ro. Candidatul ideal este student sau absolvent al unei facultăţi cu profil umanist, care are cunoştinţe excelente de limba română şi limba engleză. Angajatorul oferă un salariu lunar cuprins între 200 şi 300 de euro. Intră aici pentru detalii.

Compania Computer Generated Solutions caută în această perioadă 20 de candidaţi care au cunoştinţe avansate de limba engleză şi de limba spaniolă, care să muncească în Capitală. Te califici pentru această poziţie dacă eşti dispus să lucrezi în tura de după-amiază sau în tura de seară, şi ştii să operezi un PC. Citeşte mai mult pe MONEY.RO


loading...