Cele mai bune laptopuri ieftine, de până în 1000 lei

Dacă vreţi să vă cumpăraţi un laptop cu care să intraţi pe internet, să staţi pe Facebook, să vedeţi filme şi să editaţi texte şi fişiere multimedia, nu este nevoie să daţi zeci de mii de lei pe cele mai performante calculatoare. Un gadget de până în 1000 de lei este absolut suficient pentru o experienţă decentă, fără pretenţii.

RomaniaTV.net
15 apr. 2016, 11:52
Cele mai bune laptopuri ieftine, de până în 1000 lei

În simularea realizată pe magazinul emag.ro, principalele criterii de selecţie au fost legate de ecranul de minim 15 inchi HD şi o configuraţie hardware optimă (procesor de minim 1,4 Ghz şi 4 GB de RAM) pentru o experienţă multimedia fără probleme.

Citeşte şi  Ţi s-a stricat laptopul? Ce greşeli faci atunci când cureţi aparatele electrice din casă

Ne-am uitat după laptopurile care îţi permit să îi adaugi memorie, să îi schimbi hardul cu un SSD, pentru o viteză mai bună (costă între 150 şi 350 de lei şi se poate adăuga foarte simplu), şi să poţi îi înlocuieşti personal acumulatorul, fără să ajungi cu el în service.

În plus, am evitat produsele resigilate sau cele care nu se află pe stoc.În urma selecţiei, cel mai interesant s-a dovedit a fi modelul Lenovo IdeeaPad 100-15, un gadget cu un ecran de 15,6 inchi, un procesor Intel® Celeron® Dual-Core™ N2840, tactat la 2.16GHz şi 4 GB de RAM.

Detalii aflaţi de pe GadgetReport.ro