Cele mai bune locuri pe care să le vezi în Creta

Dacă ajungi în Creta, ai o mulţime de lucruri de făcut. Poţi face căţărări, poţi vizita ruine ale cetăţilor minoice, te poţi relaxa în staţiuni la malul mării, poţi vizita Muzeul de Arheologie sau mănăstiri.

RomaniaTV.net
24 iun. 2016, 19:19
Cele mai bune locuri pe care să le vezi în Creta

Iata cele mai bune locuri pe care sa le vezi in Creta.

Acvariul Aquaworld si Centrul de salvare a reptilelor

Acest loc mirific se afla in Hernissos. Multe dintre animalele pe care le vedeti expuse au fost gasite ranite si salvate de personalul care lucreaza la acest complex. O caracteristica importanta, care nu se intalneste prea des la acvarii si reptilarii, este ca vizitatorii pot chiar sa atinga animalele, bineinteles sub supraveghere.

Manastirea din Arcadia

Manastirea din Arcadia este o manastire ortodoxa, situata pe un platou la 23 km departare de prefectura Rethymnon, pe insula Creta. Platoul se afla pe Muntele Ida si are o altitudine de aproximativ 500 m. Regiunea Arcadia este recunoscuta ca fiind fertila, tocmai de aceea, cultivatorii de vita de vie au ales sa se mute in aceste zone, datorita proprietatilor bune ale pamantului. Manastirea a fost atribuita intr-un fel si dezvoltarii Arcadiei, pentru ca a fost construita dupa ce vechea cetate Arcadia a fost distrusa. Se presupune ca manastirea a fost ridicata in cinstea imparatului Arcadius in sec V.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.