Cele mai bune melodii pentru sex: Cum şi de ce acţionează asupra creierului

Muzica influenţează mintea umană în moduri pe care oamenii de ştiinţă abia de recent au început să le descopere. Muzica acţionează asupra omului dându-i acestuia diferite stări de spirit, printre care fericire, euforie, nevoia de sex, nevoia de exprimare şi nevoia de revoltă.

RomaniaTV.net
04 iun. 2013, 09:32
Cele mai bune melodii pentru sex: Cum şi de ce acţionează asupra creierului

Nevoia de revolta s-a manifestat de-a lungul instoriei de multe ori la grupuri mari de oameni, fiind catalizata de muzica. Doar daca observam revolutia, cel putin culturala si de atitudine, creata de trupa The Beatles sau efectele pe care le are in continuare marele festival Woodstcok asupra oamenilor, putem sa intelegem cat de puternic este cuvantul muzicii in felul in care ne functioneaza creierul.

Potrivit ultimelor cercetari, motivul pentru care muzica actioneaza atat de puternic asupra noastra, are o conotatie sexuala puternica. Astfel, potrivit ultimelor cercetari, muzica ne afecteaza atat de mult din simplu motiv ca ofera… speranta. In acest sens, avand in vedere ca una dintre cele mai mari meniri ale omului este aceea de a se reproduce, muzica cea mai de succes si cea care dainuieste in timp, este aceea care reuseste sa atinga latura sexuala a persoanelor. Mai concret, cu cat o melodie starneste un om sa doreasca o partida de sex, cu atat este mai apreciata.

In urma unei analize amanuntite realizate la Montreal Neurological Institute and Hospital, se pare ca muzica ce ne face cel mai mult sa ne dorim sex, pentru a ne “trata” de toate elementele de peste zi care ne fac rau, este foarte variata. In acest sens, au fost identificate o serie de melodii care starnesc oamenii sa isi doreasca sex, iar in cele ce urmeaza va prezentam o serie din aceste melodii.

VEZI CARE SUNT CELE MAI BUNE MELODII PENTRU SEX, PE LYLA.RO.