Cele mai bune metode de a scăpa de stresul zilnic

Nu e usor sa impaci munca cu familia, drumurile pentru plata facturilor si muncile casnice, de multe ori te simti istovita, simti ca ai pierdut batalia cu viata si ai nevoie de relaxare si odihna.

08 mai 2014, 03:39
Cele mai bune metode de a scăpa de stresul zilnic

Finainte de a te lasa acaparata complet de aceasta anxietate si de stresul problemelor zilnice, incearca sa urmezi cateva daca nu toate dintre sfaturile de mai jos. Te vor ajuta sa iti pastrezi calmul si sa te simti sigura pe tine indiferent de ce se va intampla.

Fa exercitii de respiratie
Felul in care respiri poate fi definitoriu pentru modul in care trupul tau raspunde la stres, fie in mod calm, fie in mod agresiv. Atunci cand o faci superficial nu reusesti decat sa declansezi un raspuns automat al propriului tau corp care, primind oxigen mai putin decat are nevoie va produce hormoni de stres si va accentua starea de disconfort. Pentru a ameliora starea de stres si pentru a te calma, exerseaza respiratia diafragmatica: inspira adanc, permitand pieptului si abdomenului sa se ridice, numarand pana la patru. Expira apoi la fel de incet, numarand la fel, pana la patru. Repeta acest exercitiu de cateva ori de mai multe ori pe zi in fiecare zi si rezultatul il vei putea observa imediat. Te vei simti mult mai putin stresata decat pana acum.

Continuarea pe Lyla.ro