Cele mai bune poziţii de sex pentru diverse situaţii

Indiferent de problema, este imposibil sa nu se gaseasca o solutie. Acelasi lucru se poate spune si despre sex. Fie ca vreti sa aveti un bebelus, partenera are dureri la penetrare sau partenerul este slab sau dimpotriva foarte bine dotat, exista cate o pozitie potrivita pentru fiecare situatie in parte.

RomaniaTV.net
16 dec. 2012, 21:34
Cele mai bune poziţii de sex pentru diverse situaţii

Cea mai buna pozitie pentru conceptie

Desi se poate ramane insarcinata indiferent de pozitia pe care o incercati, exista una care mareste toate sansele. Aceasta este pozitia misionarului. „Daca puneti si o perna sub fundul partenerei, se ridica pelvisul iar astfel se accelereaza forta gravitationala”, spune Amy Levine, consilier marital, expert in sexologie, fondatoarea site-ului sexedsolutions.com.

Cea mai buna pozitie pentru sporirea placerii femeii

Este posibil sa fi incercat aceasta pozitie, fara sa stiti ca se cheama „pompos”: tehnica aliniamentului coital. In traducere libera inseamna un fel de pozitia misionarului, numai ca barbatul sta sprijinit in palme, cu coatele intinse. In acest fel se evita pesiunea pe abdomenul femeii si se stimuleaza foarte mult zona clitoridiana.

Cea mai buna pozitie pentru prevenirea ejacularii precoce

Daca suferiti de aceasta boala, trebuie sa mergeti la medic sau la psiholog. In paralel, sotia trebuie sa-si ajute partenerul si in pat. Utilizati pozitia care va este cea mai avantajoasa: pozitia misionarului. In acest fel barbatul detine controlul si va putea sa se opreasca oricand va simti ca este nevoie pentru a prelungi momentul ejacularii, este de parere Amy Levine. O completeaza si Ava Cadell care spune ca pozitia misionarului se poate alterna cu cea a „vulpii”. Asemanatoare cu pozitia „pe la spate”, pozitia „vulpii” presupune ca barbatul sta cu picioarele sub el, iar femeia ii sta in poala, asezata cu spatele.

Citeşte continuarea pe Problemesex.ro