Cele mai bune pozitii Kama Sutra pentru fiecare zodie. Vezi ce trebuie să faci pentru a ajunge la orgasm

Daca luna miere s-a terminat demult in viata ta si esti plictisită pana peste cap de tot ce faci in dormitor cu partenerul tau, e clar ca trebuie sa iei masuri urgente: putina sare si piper trebuie adaugate vietii tale sexuale. Şi pentru a avea o noapte de neuitat mai jos aveţi câteva poziţii de Kama Sutra în funcţie de zodia fiecăruia.

24 aug. 2014, 13:31
Cele mai bune pozitii Kama Sutra pentru fiecare zodie. Vezi ce trebuie să faci pentru a ajunge la orgasm

Fiecare om vrea, din cand in cand, condimentarea relatiei sexuale. Iar daca simti nevoia sa faci asta mai des, nu inseamna neaparat ca este ceva rau.

În continuare aveţi câteva idei în funcţie de zodia fiecărui. Spre exemplu, barbatul Berbec te va pune pe spate, asezandu-se in fata ta pentru a avea controlul complet asupra ta. Va incerca sa iti dea palme peste fund si sa te zgarie.

Bărbatul TAUR te va aseza pe abdomen si te va penetra usor pe la spate, sarutandu-ti umerii. Va creste intensitatea penetrarii, savurand fiecare miscare.

La GEMENI, totul tine de masturbare. Va veti aseza fata in fata si va veti masturba reciproc. Îi place la nebunie să te auda cum gemi si cum ii vorbesti murdar.

RAC

Pozitia Lotusului este perfecta pentru voi. Pune-ti picioarele strans in jurul sau, in timp ce el te penetreaza usor.

LEU

Pozitia care va va duce la orgasm este pe la spate. In timp ce te penetreaza salbatic, iti va atinge sanii si posteriorul si iti va stimula clitorisul cu degetele.

FECIOARA

Aseaza-te pe marginea patului si lasa-l sa-ti faca sex oral. Apoi va incerca sa te penetreze, aceasta pozitie fiind perfecta.

BALANTA

Pozitia misionarului este cea mai buna pentru voi doi. El se va simti cel mai bine asa. Insista pe preludiu.

SCORPION

Partenerul tau se va aseza pe spate, in timp ce tu te asezi pe deasupra cu spatele la el. Stimuleaza-ti clitorisul cu degetele pentru placere maxima.

SAGETATOR

Isi doreste o partida de sex rapida si murdara. Doggy style este pozitia lui prefereta si intotdeauna va alege un loc nou.

CAPRICORN

Cel mai mult il excita pozitia in care ambii parteneri stau fata in fata, pe marginea patului sau pe scaun.

VARSATOR

Isi doreste sa te aduca la orgasm fara penetrare. Cea mai buna pozitie este in cea in care sta pe spate si tu te asezi deasupra, cu picioarele in jurul trupului sau.

PESTI

Pozitia Lingurita este cea care il atrage cel mai mult. In acest fel, veti avea parte de contact pe toata suprafata corpului.