Cele mai bune poziţii sexuale în timpul sarcinii

Ca o regulă generală, pozițiile bune pentru sexul în timpul sarcinii sunt cele care îndeplinesc următoarele condiții: ambii parteneri se simt confortabil, iar poziția permite orice tip de sex și contactul emoțional pe care îl doriți.

RomaniaTV.net
28 feb. 2012, 09:29
Cele mai bune poziţii sexuale în timpul sarcinii

Totuși, partenerul trebuie să aibă grijă să nu pună presiune asupra uterului, mai ales în lunile finale ale sarcinii. Găsirea celei mai bune poziții necesită creativitate, puțin simț al umorului și multe perne. Deasemenea, este recomandat să abandonați penetrarea dacă sunt probleme.

Următoarele poziții sunt considerate de cei mai mulți experți în domeniu că fiind cele mai recomandate pe perioadă sarcinii:

1. Poziția linguriței – este foarte comodă deoarece nu există presiune asupra abdomenului și ai multă libertate de mișcare. Partenerul se poate poziționa în spatele tău și să te penetreze sub unghiuri diferite. Totuși, femeilor însărcinate le este recomandat să evite să stea pe partea dreaptă prea mult timp.

2. La marginea patului – această poziție oferă mult confort femeii însărcinate, care stă pe spate(sau pe o parte) la marginea patului, iar partenerul este în față patului, în genunchi sau în picioare. Această poziție poate fi folosită și pentru penetrare pe la spate, femeia stând în genuncgi în față patului, sprijinindu-și toracele de pat.

Citeşte mai mult pe lyla.ro.