Cele mai bune produse cosmetice bio

Femeia moderna incearca sa caute produse de infrumusetare care sunt benefice sanatatii pielii si care totodata protejeaza mediul inconjurator. Iata cateva dintre cele mai bune produse bio, organice.

24 apr. 2015, 06:07
Cele mai bune produse cosmetice bio

Ingrijirea pielii cu produse bio

Curatarea tenului este adeseori trecuta cu vederea, tindem sa cheltuim multi bani pentru creme si seruri anti-imbatranire, dar putem sa investim intr-un produs de curatare care nu este dur cu pielea delicata de pe fata. Un produs 100% organic cu ingrediente naturale este Carrot Butter Cleanser de la The Organic Pharmacy. Acesta hidrateaza pielea, o curata in profunzime si este bio. Poate fi achizitionat de pe site-ul oficial The Organic Pharmacy.

Un brand de cosmetice care incearca sa produca tratamente pentru ingrijirea pielii este Tarte. Rutina zilnica este compusa din cativa pasi necesari, majoritatea implica folosirea unor produse care promit o piele mai tanara, mai stralucitoare, fara cusur. Un ulei vegan, complet natural este Pure Maracuja Oil de la Tarte. Desi este un ulei, se absoarbe foarte rapid in piele si este potrivit si unui ten gras. Proprietatile hidratante sunt puse in valoare daca aplici acest produs peste noapte. Pure Maracuja Oil este disponibil online pe site-ul Tarte.

Ingrijirea parului cu produse bio

In ritualul de ingrijire a podoabei capilare ne ingrijoreaza compusii chimici din sampoane, adaosul de parabeni, siliconi si sulfati. Compania Green & Glam ofera produse pentru par 100% organice, vegane, fara gluten, folosind cele mai bune ingrediente naturale si uleiuri esentiale. Setul de sampon si balsam are un parfum delicat de musetel. Firul de par va fi mai hidratat si mai stralucitor. Samponul si balsamul de la Green & Glam pot fi cumparate de pe Organic Beauty Now.

Machiaj cu produse bio

Cand vine vorba de aplicarea machiajului, este dificil sa gasesti produse naturale. Lanolina si carminul sunt folosite des in industria de frumusete si sunt daunatoare.

Citeste mai mult pe curademiere.ro