Cele mai bune sfaturi pentru un ten perfect

Toate femeile se gandesc ingrozite la anii care trec, la batranete, la ridurile care apar mai intai in colturile ochilor si mai apoi peste tot. Incearca fel de fel de tratamente, unele mai bune, altele nu, ignorand de multe ori metodele mai usoare si mai la indemana, urmand sfaturile costisitoare ale specialistilor. Iata cateva sfaturi utile pentru intretinerea efectiva a pielii.

21 aug. 2014, 04:45
Cele mai bune sfaturi pentru un ten perfect

Protejati fata de soare. Folositi tot timpul creme solare pentru a va proteja fata de ultravioletele care sunt unul dintre principalii factori ce cauzeaza imbatranirea prematura, aparitia petelor neplacute sau, in cel mai rau caz, chiar cancerul. Asigurati-va ca pielea nu este expusa in mod direct la soare. In cazul in care nu doriti sa recurgeti la cremele solare, folositi creme hidratante care contin chiar daca limitat, elemente de protectie impotriva ultravioletelor.

Beti multa apa. Nu mai putin de 8 pahare pe zi. Apa este un ingredient esential pentru mentinerea sanatatii pielii, asigura hidratarea ei si ajuta la circulatia nutrientilor si la eliminarea deseurilor din organism.
Odihna si nutritie. Pa langa hidratare si protectia solara, pentru sanatatea pielii aveti nevoie de miscare, odihna si nutritie adecvata, toate dozate corespunzator, fara exces. O dieta buna nu numai ca te va ajuta la starea generala de sanatate dar, te va asigura ca pielea ta primeste toate vitaminele, mineralele si nutrientii de care are nevoie de care are nevoie pentru mentinerea si repararea celulelor.

Continuarea pe Lyla.ro