Cele mai bune vrăjitoarele din Rusia s-au reunit pentru a-l sprijini pe Vladimir Putin. Au format Cercul Puterii în jurul său VIDEO

Cele mai vestite vrăjitoare de pe cuprinsul Rusiei s-au adunat la Moscova pentru a organiza un "Cerc de Putere" în sprijinul președintelui Vladimir Putin. Vrăjitoarele cred că astfel vor crește puterea Rusiei și aceasta îi va bate pe vrăjmașii săi.

07 feb. 2019, 08:00
Cele mai bune vrăjitoarele din Rusia s-au reunit pentru a-l sprijini pe Vladimir Putin. Au format Cercul Puterii în jurul său VIDEO

Breasla, care se autointitulează „Imperiul celor mai puternice vrăjitoare”, a ținut marți această ceremonie specială, într-o vilă din Moscova, după ce au ajuns la concluzia că Vladimir Putin ar avea nevoie de „sprijin suplimentar împotriva forțelor răului”. Îmbrăcate în mantale negre și citind cărți de vrăjitorie, ele și-au folosit puterile magice pentru a insufla noi puteri în Rusia și pentru a-l ajuta pe Putin să facă față problemelor internaționale.

Citeşte şi Vladimir Putin a jucat hochei în Piaţa Roşie. Echipa preşedintelui a câştigat cu 14-10 VIDEO

Cine aude și nu aude, cine vede și nu vede, cine a fost și va fi, nu va uita cuvântul meu: Ridică marea putere a Rusiei, îndreaptă calea lui Vladimir Putin cu adevărat și drept, prin cuvântul meu„, este un fragment din incantaţie. Vrăjitoarea și fondatoarea „Imperiului”, Aliona Polin, a declarat presei ruse că ceremonia, care a durat aproximativ 20 de minute, a avut loc în sprijinul statului rus și al președintelui Vladimir Putin, deoarece „el este chipul Rusiei„. Vrăjitoarele nu numai că i-au dat putere liderului de la Kremlin, dar ele i-au şi blestemat pe duşmani.