Horoscop: Cele mai bune zile pentru a juca la Loto şi a câştiga, în funcţie de zodie

Îți place să îți încerci norocul la jocurile de noroc, însă nu vrei să cheltuiești mulți bani? Poți încerca să joci la Loto; chiar dacă, așa cum îi spune și numele, nu există nicio modalitate care să îți asigure câștigul, astrele te pot influența pozitiv prin poziția lor. De aceea, yve.ro ți-a pregătit în rândurile de mai jos câteva sfaturi, care să te ajute să îți influențezi șansa de a câștiga.

17 mart. 2015, 09:57
Horoscop: Cele mai bune zile pentru a juca la Loto şi a câştiga, în funcţie de zodie

Berbec

Dacă ești născută sub această zodie, cu siguranță îți place să riști și, de aceea, nu îți este frică să îți încerci norocul. Te sfătuiesc, totuși, să joci la loto în următoarele zile: 8, 13, 18, 20.

Citeşte şi Horoscopul păsărilor sacre: Semnificaţia zburătoarelor mitologice în funcţie de ziua de naştere

Taur

Nu ești o împătimita a acestor jocuri, însă, din când în când, îți place să crezi că norocul ți-ar putea surâde. Prin urmare, încearcă să joci în datele de 10, 14, 17, 31.

Gemeni

Chiar dacă ai impresia că norocul nu este nicioadata de partea ta, nu trebuie să te lași descurajată de câteva eșecuri. Nu uită că, dacă nu joci, nu vei câștiga! Încearcă-ți, așadar, norocul în următoarele zile: 1, 12, 16, 21, 25.

Citeşte şi Horoscopul dragostei în 2015: Care sunt zodiile norocoase în iubire

Rac

Ție nu prea îți place să cheltuiești, însă, din când în când, n-ar strică să vezi ce ți-au pregătit astrele și să pui un bilet la loto. Încearcă în datele de 1, 3, 15, 24.

Citeste tot articolul pe YVE.ro.