Cele mai ciudate hoteluri de lux din lume FOTO

De la un vechi castel de apa la o fosta manastire sau o arena pentru tauri, hotelurile de lux isi cauta locatii dintre cele mai interesante si originale. Armani va amenaja un hotel de lux in Arca Amiralitatii din Londra, care uneste Trafalgar Square cu Palatul Buckingham. Pana in 2015, cand va fi inaugurat hotelul, va prezentam un top al celor mai interesante hoteluri de lux.

RomaniaTV.net
03 dec. 2014, 09:43

Ritz-Carlton Georgetown, Washington DC

Hotelul Ritz-Carlton din Georgetown este amenajat intr-o fosta fabrica de caramida. Cele 86 de camere ofera o panorama a raului Potomac si a partii istorice a orasului.

Cu 29 de apartamente premier si 5 apartamente de lux, spa si un bistro unde se serveste bucatarie regionala, hotelul Ritz-Carlton Georgetown se afla in centrul unuia dintre cele mai la moda districte din Washington DC.

Ladera, St Lucia

Hotelul fara usi, Ladera este un complex amenajat pe o fosta plantatie de cacao de pe insula Sf. Lucia din Caraibe. Amenajate in stilul caselor din copaci, camerele au doar trei pereti, cel de-al patrulea fiind deschis catre o piscina privata si o panorama uimitoare a Marii Caraibelor si a muntilor Piton.

Camerele poarta amprenta colonizarii insulei, mobilierul fiind confectionat in stilul francez al secolului al 19-lea.

IM Wasserturm, Germania

IM WasserturmA fost cel mai mare turn de apa din Europa, iar acum este un elegant si modern hotel de lux din Cologne, Germania. Receptia hotelului IM Wasserturm a fost conceputa de catre Andrée Putman. Celebrul designer a dat o nota de caldura structurii din piatra prin folosirea panourilor din lemn si a schitelor lui Andy Warhol.

Hotelul are 88 de camere, fiecare cu o configuratie neobisnuita, datorata strucurii cilindrice a cladirii.
Chiar daca nu veti inopta la acest hotel de lux, daca sunteti in trecere prin Cologne, merita sa luati masa la unul dintre cele doua restaurante de la IM Wasserturm.

Articol integral si galerie foto pe marcadelux.ro