Cele mai ciudate idei care-ţi pot trece prin cap când faci sex

Părinţii ne-au crescut cu un set clar de reguli şi valori: 1. Camera de pe partea spre care bate soarele cauzează dureri de cap, 2. Nu e frumos să întârzii, fiindcă e lipsa de respect faţa de celălalt care te aşteaptă şi 3. Nimeni nu e interesat să-ţi vadă pozele din vacantă. La tot acest set de reguli se mai adăugă încă una pe care o învăţăm mai târziu, conform site-ului Thefrisky.com: toţi bărbaţii se gândesc la sex tot timpul.

RomaniaTV.net
16 ian. 2013, 20:52
Cele mai ciudate idei care-ţi pot trece prin cap când faci sex

Ideile despre părinţi

1. Părinţii tăi în timp ce fac sex

Este incredibil cum şi-a făcut loc această idee fix în momentele tale de intimitate. Imaginea părinţilor tăi, pe care îi ştii împreună de aproape 20 de ani te urmăreşte şi nu-ţi dă pace. Te trec toţi fiorii şi încerci să-ţi imaginezi scenă lor de sex care nu face altceva decât s-o blocheze pe a ta.

Scene de film

1. Christian Bale în American Psycho

Ne gândim la scena în trei, la care participă cele două prostituate şi felul în care ele sfârşesc… Nimeni nu poate face sex cu gândul la aşa ceva. Mai ales dacă ajungi să faci sex cu o persoană pe care n-o cunoşti prea bine. Te trec fiorii şi… adio sex!

Citeşte mai multe pe http://sfatulparintilor.ro/problemesex/sfaturi-sex/cele-mai-ciudate-idei-care-ti-pot-trece-prin-cap-cand-faci-sex/