Cele mai ciudate regimuri de slăbit folosite de vedete

Vedetele de la Hollywood adoptă adesea regimuri de slăbire draconice ca să fie într-o formă cât mai bună. Unele sunt dispuse să facă orice pentru a ajunge la greutatea ideală, chiar dacă uneori îşi pun în pericol sănătatea.

RomaniaTV.net
29 mai 2012, 18:10
Cele mai ciudate regimuri de slăbit folosite de vedete

Christina Aguilera este adepta unui regim colorat. În funcţie de zilele săptămânii, ea alege alimentele după culoare: luni – roşu, marţi -alb, miercuri- verde, etc. Tot la categoria regimurilor ciudate apar şi Miranda Kerr şi Cheryl Cole, care apreciază regimul pe grupe de sânge, în cadrul căruia se consumă anumite tipuri de alimente în funcţie de grupa sanguină. Astfel, grupei A îi corespunde un regim mai degrabă vegetarian, în grupa B se recomandă să nu intre carnea de pui, grupa 0 trebuie să fie lipsită de feculente (alimente bogate în amidon), iar grupa AB, să conţină alimente din grupele A şi B, potrivit Agerpres.

Unele vedete, ca Lady Gaga, preferă să se hrănească exclusiv cu preparate pentru bebeluşi ca să slăbească. Actriţa Megan Fox a decis să mănânce ca strămoşii noştri. Prin urmare, a eliminat feculentele şi zaharurile, consumând carne, peşte, ouă şi legume crude. A renunţat însă repede la acest regim, spunând că este epuizant. Evident că, fără zaharuri, este mult mai greu să rezişti vieţii moderne.

Alte staruri au propriile lor reţete cu care-şi potolesc foamea presantă. Renee Zellwegger mănâncă puţină gheaţă şi îi dispare apetitul. Heidi Klum înghite trei linguri de oţet de cidru înaintea fiecărei mese, dar acest lucru cere un stomac foarte sănătos. Sienna Miller s-a hotărât să mănânce de cinci ori pe zi, mai puţin, în loc de trei ori, mai mult. Tehnici diferite, dar care urmăresc acelaşi rezultat…

Regimul cel mai strict rămâne înfometarea. Când face cură de slăbire, Beyonce mănâncă doar cereale şi salată, pentru fibre. Rezultatul nu este însă dintre cele mai bune: când opreşte cura, kilogramele revin. Jennifer Lopez a eliminat toate zaharurile în perioada post-natală, consumând ulei de grepfrut. Kate Beckinsale nu mai mănâncă nimic după apusul soarelui, nici chiar vara. Victoria Beckham adoptă regimuri foarte severe. Când începe unul, mănâncă de cinci ori pe zi, foarte puţin, anumite alimente. Cam ca Sienna Miller, dar mai restrictiv.

Primul loc i-ar reveni fără îndoială Adrianei Lima, care, cu câteva zile înainte de o paradă a modei, se înfometează complet. Spune că nu mănâncă alimente solide, ci doar milk-shake-uri cu multe proteine. Cu 12 ore înainte de o prezentare, ea nu mai bea nimic, chiar dacă îi este sete. Acest regim este cel mai puţin indicat pentru că pune serios sănătatea în pericol, încheie news-de-stars.com.